Stilarter af tabel servietter

September 27

Stilarter af tabel servietter

Tabel serviet er et almindeligt anvendte element, som giver en kreativ afsætningsmulighed. Der er mange serviet tabeltypografier tilgængelige i forskellige farver, mønstre og tekstiler. Stilen af tabel serviet tilføjer til den samlede dining atmosfære, og kan tilføje et dekorativt element, der afspejler din personlige smag.

Monogram

Monogram (normalt det første bogstav i efternavnet) er generelt den vigtigste knudepunkt af design. Monogram kan skærm-trykt eller broderet på servietten, afhængigt af tekstil anvendes. Den monogram første er mest almindeligt broderet i en script-lignende skrifttype, hvilket gør for en personlig endnu chic borddækning.

Victorianske

Victoriansk stil servietter er identificeret ved deres fine og elegante karakter. Når borddækning ledsages af denne stil af napery vises de gammeldags. Victorianske serviet stilarter er ofte lavet af linned, bomuld og silke tekstiler. Rækken af fine mønstre i denne stil er bred, men blomster og blonder er fælles.

Bistro

Foldnapkins.com hedder det, at denne serviet stil er identificeret af "kontrol" eller en all-over plaid design. Klassisk bistro-stil servietten minder om udendørs italienske og franske caféer, og mønstret er generelt afbilledet i nuancer af rød og hvid.

Moderne

Servietter, at udstillingsvindue enkle, rene linjer er i et moderne design. Modsat de vintage-inspirerede victorianske servietter kredser moderne servietter omkring meget minimal dekorationer og broderi. Servietter af en nutidig karakter kan funktionen et mønster, der består af geometriske og strømlinet design. Farveområde i denne stil varierer fra monokromatiske til lyse og dristige.

Ferie

Servietter er en kreativ og interessant medium til at udtrykke temaet for ferie. Tema servietter er tilgængelige for en lang række lejligheder og er en quirky måde at forbedre en dinning tabellen. Ferie servietter fremvise scener og symboler på religiøse helligdage og nationale fester. Som et eksempel indslag fjerde juli servietter patriotiske farver og ofte en skildring af det amerikanske flag. Denne stil af serviet tilføjer en festlige element af direkte anerkender lejlighed overholdes.

Årstidens

En festlig måde at anerkende årstidernes skiften ville være at alternative servietter, der repræsenterer de forskellige vejr-relaterede faser af året. Ved at vælge mønstre, der skildrer scener i naturen eller ved hjælp af årstidens farveskemaer, kan du effektivt opnå denne stil af servietten. Blomstermønstre afspejler meget godt om foråret, og rige røde og gyldne toner er passende til efteråret. Denne style kan også bruges som et alternativ til ferie servietter, fordi de forbedrer en begivenhed uden refererer til religion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com