Stilarter køkken barer

December 13

Stilarter køkken barer

Installation af en bar i dit køkken kan tjene mange funktioner, forbedre rummets nytten for dit daglige liv. Afhængigt af typen af bjælke, du installerer, du kan bruge den ekstra plads som en udvidelse af arbejdsområdet til madlavning eller du foretrækker måske at gøre det en spisestue eller underholdende område.

Morgenmad Bar

Et fælles formål med en køkken bar er at give et område til at sidde og spise inden for et relativt lille rum. Hvis du nyder at tilbringe tid i køkkenet, eller hvis dit køkken har en åben plan layout, der støder op med andre værelser, kan du drage fordel af en morgenmad barområde. Baren behøver ikke at være meget bred og kan blot tjene til at udvide en allerede eksisterende counter-top, så det kan rumme et par stole. At vælge en lys-farvet materiale til barens bordplade vil gøre det nemmere at spotte krummer eller spild og holde den ren.

Slagter blok Bar

Hvis du planlægger at bruge din køkken bar for en masse tilberedning af mad, vil en slagter blok stil bar give masser af ekstra plads til hakke og skære fødevarer. De fleste slagter blokke er lavet af ahorn, men du kan finde dem i en række andre træsorter, samt. En slagter blok varierer lidt fra standard skærebrætter kornet af træ er ligger vinkelret på blokken overflade, at skabe en ideel tekstur til at absorbere slag af en kniv.

Barer for apparater og opbevaring

Du kan installere en bar i dit køkken ikke for ekstra bordplads, men for at bruge rummet under det. Det er muligt at montere en række husholdningsapparater, herunder ovne, mikrobølgeovne, opvaskemaskiner og endda brændeovne i køkkenet barer og øer. Hvis dit køkken ikke har nok plads til at rumme alle de apparater, du har brug for, kan bygge en bar bidrage til at naturligt udvide rummet udad. Ved at sprede ud dine apparater, udvide du også rummets arbejde rum, hvilket gør det lettere for flere kokke at arbejde på en gang.

Barer for underholdende

Hvis du er glad for gæster at se dit køkken, kan bar tjene som en varm og indbydende sted for hus gæster at samle. Bekvemmeligheden ved at have en bar i køkkenet er nemt at se; det skåner du udøve bakker med mad og drikke hele vejen på tværs af dit hjem. Hvis du planlægger at bruge din bar til underholdende, overveje en præmie counter top overflade, såsom marmor, granit, træ eller dekorative fliser, afhængigt af dit køkken overordnede æstetiske. Hvis rummet tillader, Vælg barstole, der supplerer dit køkken indretning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com