Stilarter & møbeltyper

November 18

Så længe har oprettet møbler, møbler stilarter har udviklet sig for at spejle smager af samfundet på tid. Møbler typer og stilarter varierer afhængigt af deres land af oprindelse og den æra, hvor møblerne var lavet. Når picking ud møbler, vælge en stil, der matcher din personlighed spørgsmål mere end går sammen med de nuværende tendenser. Mange mennesker vælger at mikse og matche møbler stilarter for at skabe mellemrum unikke til dem.

Tudor

King Henry VIII'S Tudor-dynastiet i England opfostrede Tudor møbler stil. Tudor møbler blev oprettet fra 1457 i Henrys regeringstid gennem Queen Elizabeth regeringstid til 1603. Tudor møbler tendens til at være meget tunge og kunstfærdigt udskårne. Materialer til Tudor møbler indgår eg og andre tunge træsorter fra lokale kilder. Himmelsenge blev almindeligt i denne periode, ud over tunge kister med indviklede udskæringer. Stole featured firkantede ryg for det meste og var også ornately udskårne.

Queen Anne

Også kendt som sene barok og tidlige georgiske, dronning Anne møbler blev oprettet i 1720 og udvidelse i 1760erne. Det modelleret nøje den tidligere barokke møbler stil. En væsentlig forskel, var imidlertid medtagelsen af asiatisk lakarbejde til møblerne i en teknik kendt som Découpager. Bortset fra Découpager forblev dronning Anne møbler forholdsvis enkel. Stole i Queen Anne stil udviklet nye underlag kendt som skæve eller S-buet, opbakning til at stole mere komfortabel.

Victorianske

Under dronning Victoria engelsk regeringstid, ikke kun tøj, told og arkitektur udviklet sig, men også møbler. Victorianske møbler tendens til at have masser af kurver og prangende indretning; men denne møbler, populære begynder i 1830-erne, var stylet med mere komfort end møbler stilarter af tidligere tiders. Gyngestole blev populær i victorianske hjem. Derudover Morris stol, lave stole med dybe sæder og en hængslet tilbage, dukkede op i løbet af denne periode. Siddepladser i victorianske møbler var overdådigt, i både sædet og ryggen. Woods fælles for victorianske møbler omfatter eg og valnød.

Colonial

Koloniale møbler dukkede første gang op under den tidlige kolonisering af USA. Denne møbler stil forblev simpel og indarbejdet masser af træ, fyr, ahorn og valnød. Møbler featured ladderback stole, sommerfugl tabeller og stearinlys står. Denne type af Colonial er kendt som tidlige American Colonial. I 1700-tallet koloniale møbler lavet en tilbagevenden, fører til en gang kaldes Colonial genoplivning. Colonial revival indarbejdet sekretær skriveborde, chintzes og sconces som indretning.

Art Deco

Fra 1920 ' erne til den sene 1930s dominerede art deco-stil amerikanske hjem. Typografien featured fed, stiliserede geometriske figurer med mønstre såsom lynnedslag og soludbrud. Avantgarde ser trickled i amerikanske hjem, påvirket af skattene af King Tut's tomb, Hollywood glamour og anvendelse af nyere materialer til dekoration, såsom rustfrit stål, glas og krom.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com