Stilfuldt soveværelse idéer

July 17

Stilfuldt soveværelse idéer

Soveværelser tjene som helligdomme til at hvile og komme til hægterne, og de er også steder at vise din følelse af smag og personlige stil. Dit soveværelse vigtigste funktion kan være et område for dig at hvile og søvn, men der findes tiltalende indstillinger, hvis du ønsker at gøre det mere stilfuld og moderne.

Spejle

Spejle er praktisk, når forberedelserne til din dag, men de kan også være pyntegenstande i rummet. Vælg et stort spejl lænede sig mod væggen eller hængt op. Det skaber en illusion af mere plads, og rammen kan forstærke værelser design. Vælg en glat sort ramme for et værelse, der er temmelig barske, eller en indviklet omfattende ramme for et værelse, der er mere stærkt dekoreret.

Platform senge

Platform senge oprette en piedestal for din sovende overflade, og de gør din seng midt i rummet. Læben, der strækker sig ud over kanten af madrassen skaber et attraktivt nøgne overflade, der åbner rum og den solide bund nedenunder platform seng kan skjule skuffer. Unikt look og ekstra lagerplads gør platform senge en stilfuld mulighed for dit soveværelse.

Væglamper

Vedhæfter lamper til væggen frigør dig fra at have et voluminøst sengebord. En væglampe giver dig den belysning, du har brug for uden en lampe pladskrævende base. Dette tillader dig at have en mindre, mere strømlinet natbordet. Vælge en lampe skygge, der supplerer farven på dit værelse og kan tjene som et dekorativt element når den ikke er i brug.

Teksturer

I stedet for udsmykning i matchende farver, Vælg en farve og eksperimentere med teksturer. Forskellige teksturer kan kommer fra gulvbelægning valg, hvilken type sengetæppe og finish på væggene, samt fra møblerne. Ved hjælp af tekstur til at dekorere rummet i stedet for farve giver dig med en subtil, men konsekvent effekt, der ikke er overvældende.

Høje møbler

Hvis du vil oprette et indtryk af en høj, rummelige værelse, Sørg for at dine møbler fører øjet op. En høj sengeramme kombineret med en høj, mager kommode opfordrer seeren til at slå op. Ser på rodet gulvet får plads til at skrumpe, men ser man på den mest nøgne loft får plads til at udvide. Høje malerier eller malerier og vinduet forbindinger, der går fra loft til gulv er to andre måder at opnå denne effekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com