Støbejern badekar fjernelse

August 23

Gamle støbejern badekar kan vejer flere hundrede pounds, gør fjernelse proces en unik udfordring. Som med andre typer af badekar, skal du fjerne begynde nogle af badekar er komponenter før du overhovedet kan løfte badekarret ud af vejen. Planlægger videre, før du fjerner karret, hjælper også lette fjernelsen.

Vandhane fjernelse

Selvom vandhanen er sat ind i væggen over badekarret, skal vandhanen fjernes, før du forsøger at fjerne badekarret fra dens placering. Opløfte karret og vandhanen kan blokere den måde, at fjernelse af karret vanskeligere, hvis ikke umuligt. Du skal slukke for vandet i huset, før du fjerner de skruer, der holder vandhanen håndtagene på plads. Wrap et håndklæde eller klud rundt i karret tud før du dreje det mod uret med en pipe skruenøgle til FN-tråd det fra vandledningen. Håndklæde eller klud vil holde skruenøglen fra ridser tuden.

Nedløbsrøret fjernelse

Gamle drænrør fra undersiden af karret skal være afbrudt og fjernet, før du kan løfte ud af karret. Ved at fjerne de skruer, der holder et overløb afløb dækslet på plads, du kan trække ud dækslet og enhver prop mekanisme, der fodrer ned overløb rør eller rør. Du skal bryde blikkenslager er kit tætning mellem de vigtigste afløb og bunden af karret, så du kan slå i afløbet kroppen mod uret og fjerne det fra nedløbsrøret. Du kan bruge et afløb nøglen til at vende i afløbet kroppen, eller du kan indsætte et par af tænger håndtag i afløbet kroppen så brug en skruetrækker til at dreje skruenøglen. Du skal også skæres et hul i væggen direkte bag den balje overløb afløb åbning så du kan afbryde forbindelsen mellem rørene.

Indbygget bøtter

Hvis din gamle støbejern badekar er indbygget eller det rører vægge på tre sider af karret, skal du skære væk nogen caulking tætning mellem karret og væggen og badeværelsesgulvet. Du skal muligvis også skåret ind i væggen, en tomme eller to over toppen af karret da væggen kan dække den øverste flange af karret og være holder karret på plads. Med fritstående støbejern badekar, såsom klo fod bøtter, behøver du ikke at klippe ind i væggen.

Løft og fjernelse

Når alle forbindelser mellem karret og væg og drænrør er blevet fjernet, er du klar til at løfte ud af karret. Da støbejern bøtter er tungere end bøtter lavet af andre materialer, vil du hjælpe løfte karret og bærer den. Du skal også brækjern til at løfte karret i første omgang. Afhængigt af størrelsen af karret og dimensionerne af dit badeværelse og resten af huset skal du fjerne toilettet, nogle døre og andre anlæg, driftsmateriel, så du kan få karret ud af dit hus. Måling vej, før du fjerner karret, hjælper dig med at forudse problemer på forhånd. Hvis badekarret er for tung at løfte, vil du nødt til at dække det med et tykt tæppe og derefter bruge en forhammer til at bryde karret fra hinanden, så du kan udføre det i stykker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com