Stof gardiner Tieback stilarter

November 22

Stof gardiner Tieback stilarter

Forhæng tilføjer stor udtryk til et værelse, men selv de mest dejlige gardiner skal være bundet tilbage i løbet af dagen at lade i lyset. Heldigvis, valg i tieback stilarter er så forskellige som gardinerne, selv.

Trække sig tilbage kroge

Om du bruger en grundlæggende valance lomme eller fanen øverste gardiner, trække sig tilbage kroge er en nem måde at binde tilbage gardiner i løbet af dagen og lukke dem om natten. Kroge kan findes på ethvert hjem forsyning butik som The Home Depot og Lowes eller kan findes online. Draperiet kroge bør altid placeres i en stud. I de fleste hjem er den nærmeste stud til et vindue langs vinduets ramme. Brug en boremaskine med skruetrækker bits til at drive den krog skruer til stutteriet og nyde.

Biskoppens ærme

En langt mere elegant stil af tieback, biskoppens ærme slips, tager et stof eller ledning slips og nogle kreativitet for at få poofs lige højre. Lysere draperier stof fungerer bedst med denne stil af tieback. Anbefalede stoffer omfatter polyestere, rayons, organza og lys væver sengetøj. Accent i ærmet endnu mere ved hjælp af en snor med en stor poofy kvast på udgangen. Hvis ved en tungere stof eller oprette en større poof, indsætte hvidt silkepapir bagsiden poof at holde sin form bedre.

Romerske skygge

Både simple og ideel til hjem med børn, den romerske skygge giver en hurtig og nem tieback løsning. Romerske nuancer tillader brugeren at tilslutte skyggen i forskellige højder langs vinduet, giver det udseende af at tegne op i stedet for trukket sidelæns. Hooking systemet kan enten oprettes med plastik ringe og tyk snor eller til boliger med småbørn, metal ringe og magneter. Bedst af alt, denne skygge er enkel at lave derhjemme og kræver lidt syning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com