Stof lim, der ikke vil vaske ud

December 30

Stof lim, der ikke vil vaske ud

Der er to grundlæggende typer af stof lim: permanent og ikke-permanente. Permanent lim spænder fra jern-på selvklæbende produkter til flydende tråd. Alle disse produkter er designet til at blive permanent, når limen tørrer. Nogle kræver varme indstilling til at aktivere dem, mens andre simpelthen kræver tid til lim til at hærde. Vælg den passende lim til dit projekt for at skabe de bedste resultater.

No-sy tape

No-sy tape er en type stof lim, der er udleveret i tape og ark form. Denne type af lim er almindeligt anvendt til at oprette hems, eller binde to stykker stof sammen i applikation-typen arrangement. Du placere båndet mellem de to stykker stof. Nogle bånd har papir underlag, du fjerner. Jern den øverste stof til den lavere struktur ved hjælp af et varmt strygejern. Bruge en skrot bomuld ark over mindre stof stykker såsom bånd hvor båndet kan komme i kontakt med jern.

No-kampen

No-kampen er en type af stof lim, der er almindeligt anvendt til at stoppe stof kanter fra flosser. Limen er malet på stoffet og lov til at tørre. Du kan fastklæbe kanterne af stof sammen ved at male i no-kampen på stoffet og bringe de tilstødende kanter i kontakt med de stadig friske lim. Dette kan bruges til at reparere mindre revet steder.

Flydende lim

Kostume og maske lim, tørre rene eneste lim, Fabri-Tac; Glas, Metal og meget mere; Instant Elegance, flydende laminat, flydende tråd, Patch vedhæfte og hurtig greb er blot nogle af de flydende lim, der vil lægge stof med en vis grad af permanens. Når du vælger en individuel lim, læse etiketten for oplysninger om den foreslåede struktur skik og om stoffet kan vaskes eller renses for at bevare selvklæbende.

Spray lim

Stof spray lim er tilgængelig i både faste og ikke-permanente typer. Denne type af spray er særlig god, når du vedhæfter større overflader sammen hvor limen skal anvendes hurtigt og over et bredt område. Nogle kræver Strygning at indstille limen og nogle anbefale bestemte typer rengøring. Mange lim vandafvisende men vil adskille under damp eller Kemisk tøjrens eller skruestik-versa. En omhyggelig udvælgelse af dit bestemte produkt vil tillade dig at vælge den rigtige lim til dit projekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com