Stof til løs dækker

June 30

Stof til løs dækker

En løs dækning er en type af slipcover designet til at passe over et stykke af møbler, men ikke så tæt at dækker vises lavet specielt til at møbler. Dette betyder normalt, at dækslet ikke vil har monteret detaljer såsom rørsystem og dameskrædder finish. Løs covers er den mest almindelige type af slipcover og versioner af disse dækker sælges der siger de vil passe enhver stol eller en sofa i en bestemt størrelse interval. De fleste løs dækker er af robust stof i en dækkende farve.

Bomuld

Bomuld er en naturlig fiber, der vævning ofte gør stærk og holdbar. Dette stof fungerer godt som en løs slipcover når vævningen er stram. Ulempen ved at anvende alle bomuld er, at stoffet vil rynke og det kan ikke være den mest komfortable stof mod din hud. Plussiden er, at bomuld tendens til at være billig og fås i mange farver og designs.

Linned

Linned er også en naturlig fiber stof, men som bomuld, tendens til at rynke og ser lidt rodet. Linned kommer fra den hørplanten og er mindst som holdbare som bomuld og i mange tilfælde kan være stærkere. Sengetøj fås i mange farver, mønstre og finish og kan være et godt valg for en løs dækning, hvis du går til en shabby-chic look med din indretning. Real linned er dyre og har meget lille strækning i fiber.

Micro-Suede

Micro-suede er et blandet stof består af mikro fibers strikket sammen til en glat finish. Dette stof producerer et ruskind-lignende virkning, der er meget blød at røre ved og ganske behageligt mod huden. Den behandlede stof kan være stærkt resistente over for pletter og meget holdbare. Micro-suede er også dyrt og kun tilgængelig i de fleste butikker i et begrænset udvalg af farver. Sømme på micro-suede vil være lidt mere udtalt på en løs dækning.

Blandet stof

Typen stof, der virker bedst for løs dækker er et blandet stof. En blandet stof betyder typisk en bomuld eller linned stof, der er blandet med polyester. Den polyester fibre blødgøre bomuld eller hør, giver stof til at drapere nemmere og modstå rynker. Hvis du ønsker striber eller mønstrede tekstiler, overveje dekoratør tekstiler. Fabrikanter fremstiller dem trykt vandret og det er billigere at deltage stykker sammen for at skabe løs dække størrelse du skal bruge. Polyester eller blandet stof vil ofte have en lille skinne til deres finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com