Støjende lyde fra min Frigidaire køleskab

June 5

Lyde fra din Frigidaire køleskab kan have dig tro spøgelser har taget ophold i dit køkken. Men bare rolig, fordi køleskabe er simpelthen støjende maskiner. De fleste af de støjende lyde, du hører fra din Frigidaire er helt normal. Hvis du kender de typiske lyde, et køleskab er i stand til at gøre og ved kilden til disse lyde, vil det sætte dit sind på lethed næste gang du hører noget mærkeligt kommer fra køkkenet.

Knitrende og sydende

I de fleste tilfælde kan en skrattende og sydende lyd fra et apparat være ganske foruroligende. Men med et køleskab er dette ikke nødvendigvis noget at være bekymret over. Hvis din Frigidaire er en selvstændig optøning model, kan du høre knitrende af komponenter inde i fryseren, når afrimning ovnen tændes og begynder smelter væk frost på Kølefladen. Udvidelse af indvendige dele kan gøre knitrende lyde, og en Syden kunne følge som dryppende vand smeltet fra coil drypper på og omkring varmelegemet. Dette er helt normalt.

Suset af vand

En susen lyd er en normal støj, der kommer fra køleskabet. Hvis du har en automatisk ice maker, så er denne lyd vand farende op fødeledningen og fylder terning formene inde i fryseren. Dette sker kort efter hver ny batch af kuber er tømt ind i isen bin.

Ice Dump

Ud over Øresunds vand i ismaskinen af din Frigidaire kan terninger, selv lave en masse larm og være ganske overraskende. Når kuberne fryser i formene er de smidt ud i en bin, lavet af plastik. Især hvis bin er tom eller i nærheden af tomme, lyden af kuberne falder ind i bin kan høres hele vejen på tværs af nogle boliger.

Snap og klik

En anden fælles støj tilknyttet køleskabe, at funktionen en ice maker er en snapper eller klikke på lyd. Når vandet kaldes fra linjen forsyning, åbner vand ventilen med en snapper eller klikke lyd der er hørbar fra nogle afstand fra enheden. Denne lyd kan være endnu højere, hvis du ikke har vand tilsluttet dit køleskab. Hvis du ikke gør det, skal du løfte bail arm inde ismaskinen op eller "off" position at undgå denne støj og mulige skader på ventilen.

Kompressor støj

En af de mest støjende dele af et køleskab er kompressoren. Denne kraftfulde motor er ansvarlig for at komprimere den kølemiddel i systemet, der i sidste ende udvider og gør køling muligt. Når kompressoren er nødvendigt, det tændes pludselig og ofte gør en hørlig støj. Hvis kompressoren er at gøre usædvanlige lyde, som kvidrer eller andre virkelig mærkbar lyde, kunne det være et problem. Normalt kompressorer ikke kan løses, men skal erstattes og kan være ganske dyrt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com