Stol ideer til børn

January 29

Borte er de dage, da vi spurgte børn til at sidde på toppen af et usikkert stablet samling af telefonbøger, så de kunne nå frem til middagsbordet. Stole for børn kommer i en bred vifte af muligheder: Ungdom stole til spisning; små, lette stole til både indendørs og gårdhave siddepladser; og komfortabel kid mellemstore muligheder for familie værelse eller soveværelse. Det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge på en stol til et barn. Der er mange måder at rumme børnene, komfortabelt og økonomisk.

Spisning

Spisebordet er normalt et sted hvor voksne føler sig helt trygge i deres sæder, men et lille barn skal enten knæle på en voksen-størrelse stol lige til deltage eller kæmper med sidder til et måltid, der næppe når hans hage. Ungdom stole er en krydsning mellem en høj stol, anvendes typisk til babyer og småbørn og en voksen-størrelse stol. Barnet kan komme ind og ud af stolen, selv og føle sig som en del af middagsbordet samtale.

Inde i/uden

En stabelbar sæt børnestørrelse plastik stole er en praktisk ting at have. De er nemme at finde og billig, og fordi de stak, de optager ikke meget plads. Holde et par ekstra på side for fødselsdage eller spille datoer. Plastik stole er lette, så børn kan bære dem, og de kan vaskes, så de er et perfekt sted at sidde mens maleri, laver et håndværk projekt eller spise en rodet snack. Pasning af små plastik stole er let--slange dem ud og efterlade dem uden for at tørre.

Familieværelse

Det er rart at putte på sofaen som en familie, men børn drages ofte til gulvet. Give dem et behageligt sted at lande – en sækkestol. De kommer i forskellige størrelser og med en bred vifte af stof dækker der passer til dit barns smag eller supplere indretningen. Kigge efter en, der har en udtagelig, vaskbar stof dækker.

Du kan også finde polstrede kid mellemstore stole til børn, der er dyrere. Mange af disse kræver særlig rengøring, men tilføjer en sofistikeret, tilpassede udseende til rummet.

Et træ bord og stol sæt er en anden mulighed, som du kan medtage i Familieværelse eller legerum. Look for stole, der har en glat finish, at du nemt kan tørre ned med en fugtig klud.

Stole, der ikke er stole

Hvis du har brug for ekstra plads til et barn og har ikke nok stole, grab en lille skammel for hende. Selv om det er for lille for de fleste voksne, vil et barn passe perfekt på en siddepladser eller trin skammel. Hvis du ikke har en afføring handy, vil endnu en kasse eller opbevaring plastikbeholder vendt op og ned gøre i en knivspids.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com