Stopper projektører hjorte fra spiser mine planter?

April 15

Stopper projektører hjorte fra spiser mine planter?

Lys, såsom projektører, strobe lys og bevægelse-aktiveret sikkerhed lys, kan hjælpe med at holde rådyr ud af haven. Men, let brug er ikke den ideelle måde at forhindre rådyr fra at spise have og landskab planter.

Ved hjælp af lys

Motion control projektører kan effektivt stop hjorte fra spiser haveplanter, tyder de nationale bæredygtige landbrug Information Service. Denne metode bør kun bruges som en midlertidig løsning på et problem, hjorte.

Problemer med lys

Lys, sammen med støj enheder, er kendt som skræmme taktik. Disse metoder fungerer det væsentlige, fordi de skræmmer hjorte fra planterne. Som tiden går, rådyr vant til lys og de vil ikke længere være effektive.

Alternative løsninger

Den mest effektive måde at holde rådyr fra planter er at installere kvalitet hegn, ifølge de nationale bæredygtige landbrug Information Service. Elektriske og wire vævet hegn effektivt holde rådyr i skak, men kan være dyrt at installere. En anden mulighed er at plante elementer, hjorte finde uappetitlige. Kontakt dit landbrug udvidelse kontor eller en børnehave for en liste af hjorte-resistente planter egner sig til området.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com