Stor udsmykning ideer til en børnehave

April 11

Stor udsmykning ideer til en børnehave

Udsmykning en børnehave kan være en fornøjelig del af forberede ankomsten af en nyfødt. Hvis du har farver eller et tema i tankerne i tide til en baby brusebad, kan du bruge dem som en guide til venner bidrager gaver til at fjer reden. God udsmykning ideer til en børnehave skabe et rum, hvor både du og din baby vil være behageligt og kan udvikle med mindre ændringer i takt med at barnet vokser.

Farverige tæpper

I en børnehave med trægulve, eller en med væg til væg-tæpper i en neutral farve, tilføje en farverig tæppe midt i rummet hvor du og barnet kan lounge. Prøv tæppefliser i forskellige farver til en legende effekt, som du kan nemt omarrangere når du føler trang. En flettet landlige tæppe overgange let til et barns værelse og matcher mange væg og møbler farver. Hvis du snu, male et ark af lærred dekorativt at gøre en personlig gulvmåtte.

Vægmaleri

Sætte et vægmaleri på en væg eller loft for at skabe en varm, stemningsfulde og beroligende plads til dit barn. Gør din egen vægmaleri er ikke så svært som det måske lyder; Det kræver kun sporing billedsprog, der appellerer til dig på gennemsigtighed papir, projicere den på væggen og udfylde figurer med maling. Du kan også leje en kunstner (eller din kreative nevø) til at male et vægmaleri eller købe væg klæbestoffer eller tapet at gøre arbejdet. Prøv en stjerneklar nat i loftet, en skov scene på væggen eller bogstaver af dit barns navn over hendes krybbe.

Varm vægge

Bevæge sig væk fra traditionelle pasteller, og male børnehaven en varm, dyb nuance af orange, guld eller dyb grøn, hvilket skaber en hyggelig plads, du kan både øge og opveje med flere gulv og tabellen lamper, hvide gardiner og lys-farvede kunst. Farveskema beroligende, livmoderen-lignende kan føle specielt betryggende for forældre under sent om aftenen fodringer.

Stole til Mama og Papa

Ud over alle standarderne for børnehaven--krybbe, puslebord, mobil, kommode skuffer--tilføje flere komfortable stole til forældre og venner til at holde hinanden company som børnepasning opgaver, såsom skiftende, fodring og sengetid vuggende foregår. Masser af steder at sidde betyder, at ingen en vicevært føles isoleret under lange, søvnmangel nætter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com