Stor vægkunst ideer

August 4

Stor vægkunst ideer

Hvis du har en stor, Tom væg og intet at fylde det, er der ingen grund til at løbe ud og købe en kæmpe indrammet print eller et stykke af gigantiske vægkunst med en flyvende flok gæs. Hvis du træner din opfindsomhed, kan du udfylde denne mur med unikke kunst, der udtrykker din unikke smag. Lad din kreativitet løs og du vil finde, at du kan slå denne store, blank mur i en smuk omdrejningspunkt i et værelse, der er en af en slags.

Collage

Du skal blot købe et tyndt stykke krydsfiner stor nok til at holde din samling af gamle nummerplader, arrangere plader på krydsfiner, indtil de dækker det helt, og derefter skrue dem ned og hænge krydsfiner til væggen. Hvis du ikke har en licens plade samling, bruge tin reklameskilte, lille indrettede servering bakker eller cigar kasse låg eller noget andet, som er rektangulært og rigelig. Sørg for at montere krydsfiner opbakning på væggen studs – det bliver tung.

Vægur

Finde en stor, overflade-monteret klokken kit på et håndværk butik – det bør indeholde ur hænder og en motor og knytte direkte til væggen. Brug en thumbtack til at markere stedet på væggen hvor motoren vil gå; Vælg et sted, der har mindst 7 fod af væg clearance på hver side. En 6-fods bindebånd med en blyant på anden enden til en tegnestift og bruge det til let skitse en cirkel på væggen. Startende fra toppen, gøre 12 ækvidistante mærker rundt om cirklen. Montere uret på væggen, så få kreative med "numre". Du kan hænge tekopper sidder på deres tallerkener, halv-glober, spejle eller familiebilleder.

Tapet træ

Denne idé fungerer bedst på en ubrudt, dækkende farver væg. Skære en træstamme og lemmer ud af tapet og indsætte det på væggen. Bagagerummet kan være et grundlæggende straight-up og down træ eller en excentrisk, flyder fantasy træ; deltage mere end ét stykke tapet, hvis det er nødvendigt, at omridset af træet præcis den måde, du ønsker. Derefter, skåret blade figurer fra en eller flere forskellige farver og mønstre af tapet og indsætte dem i position på din "tree". Du kan vælge at dække træet og den "jord" under det med blade eller har kun én sidste efterår blad hængende fra en kvist-som med al kunst, det er til dig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com