Storage-løsninger til en gamle hjem

January 15

Gamle hjem havde aldrig nok plads til ting. I mange hjem, fra 1600-tallet fremefter, var tøj opbevares i en "chifferobe" eller et stort garderobeskab, fritstående tøj skabene, eller gemt på loftet. "Toiletter" blev til opbevaring af sengetøj. Det var ikke indtil efter anden verdenskrig at skabet lavet en tilbagevenden som tøj opbevaringsenhed, hvilket betyder, at de nuværende ejere af ældre huse scrambling for storageløsninger. Heldigvis, flere valgmuligheder eksisterer for opbevaring af dagens garderobe.

Bruge en Closet rejsearrangoeren System

Skab arrangørerne er let tilgængelige på næsten alle hjem forbedring center. De spænder fra en bøjle rack, der holder flere bøjler til en cubbyhole system, der bogstaveligt talt giver et sted for alt, således at alt er på sin plads. Du kan købe og installere et system med et minimum af tid og kræfter.

Arrangør systemer tilbyder fordele end nem installation. Hvis du foretager ændringer i dit space ved at bygge et skab eller adaptivt igen ved hjælp af en del af et rum, kan du flytte arrangøren i større rum, maksimere sin nytte. Hvis du flytter til et hjem i hele landet, kan arrangøren komme med dig, hvor din perfekte indbygget skab ikke.

Bringe tilbage tøj skab

En fritstående tøj lagerenhed for hvert værelse i dit hjem bringer tilbage tidligere i et stykke af fine møbler. Trade-offs er, at lagerenhed optager gulvplads.

Tale med din lokale møbler forhandlere og bestemme, hvis linier de bære omfatter et stort garderobeskab, der passer til dine behov. Hvis du kan finde et stort garderobeskab, der appellerer til din smag og passer til alder og størrelsen af dit hjem, kan det gøre et fint supplement til møbler af plads behov for skabsplads. Lejlighedsvis, disse vises på auktionswebsteder online og mest antikvitetshandlere har mindst én på lager. Fordelen, at denne tilgang er, at det er normalt mindst arbejdskraft intensive: alt du skal gøre er hænge op tøj. Ulempen er, at lagerplads forbliver statisk, selvom din garderobe vokser.

Ekspandere i den næste døren

Stjæle en del eller hele et ubrugt plads ved siden af soveværelset er en hævdvundne sti til mere skabsplads.

Dette er den mest tidskrævende metode men trade-off i labor betyder større fleksibilitet og et større rum til tøj, sko og off-season opbevaring. Det kræver også nogle grundlæggende snedkeri færdigheder, da det betyder, at konstruere en døråbning mellem dit soveværelse og den ubrugte plads, hvis der ikke findes allerede, og bygge en ikke-bærende stud mur for at adskille den skabsplads fra resten af det rum, hvorfra det blev lånt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com