Store anvendelsesmuligheder for Tea Tree olie

February 21

Store anvendelsesmuligheder for Tea Tree olie

Tea tree olie er afledt af bladene af Melaleuca alternifolia plante. Mens tea tree olie er en almindelig ingrediens i mange traditionelle opskrifter for eksterne lidelser, hedder Mayo Clinic effektiviteten af denne olie er stadig under debat, som meget få undersøgelser er blevet gennemført (fra slutningen af 2010) for at bestemme dens sikkerhed og pålidelighed i behandling af medicinske tilstande. Mens det videnskabelige samfund har brug for flere data for at sikre, at tea tree olie er et effektivt middel, bruge mange mennesker stadig denne ingrediens i husholdning og personlig hygiejne applikationer.

Badeværelse Cleaner

Én brug for tea tree olie er at rengøre badeværelsesfliser, på grund af sin antimikrobielle egenskaber. At skabe en renere lavet af denne olie mix 1 ounce af Murphy's oil med 14 ounce af vand, 3 spsk af havsalt og 10 dråber af tea tree olie. Rør disse ingredienser sammen og bruge en svamp til at rense badeværelse overflader. Sørg for at bære handsker mens du bruger denne renere som tea tree olie er kendt for at forårsage irritation, hvis overskydende beløb kommer i kontakt med huden, ifølge Mayo Clinic.

Bihuler

De stærkt aromatiske kvaliteter af tea tree olie når diffust i damp kan hjælpe med at lindre sinus overbelastning. Dette kan også hjælpe med at lindre hoste og andre respiratoriske lidelser. For at bruge tea tree olie på denne måde, skal du bringe 6 ounces vand i kog. Hæld vandet i en varme-safe container, og sætte tre til fem dråber af tea tree olie ind i den dampende vand. Drapere et håndklæde over hovedet og lean over damp. Trække vejret normalt for to til fem minutter før du fjerner håndklæde. Holde væv tæt ved, da damp og olieblanding kan forårsage overdreven Slim fanget i bihulerne at dryppe ud.

Fodsvamp

På grund af tea tree olie antimikrobielle egenskaber, det kan bruges som en antiseptisk og kan hjælpe med at reducere sværhedsgraden af fodsvamp. Mayo Clinic, at medicinske undersøgelser har vist denne olie kan medvirke til at reducere aktiviteten af fod svamp arter; klinikken er dog ikke kan enten fremme eller opsige effektiviteten af tea tree olie for fodsvamp. University of Western Australia Tea Tree olie Research Group stater tea tree olie indeholder anti-inflammatoriske egenskaber, der svarer til andre antiseptiske, således det kan lindre inflammation i forbindelse med denne betingelse. Tea tree olie kan også medvirke til at reducere lugt af fodsvamp så godt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com