Store ideer til små huse

October 2

Store ideer til små huse

En lille hus kræver smart udnyttelsen af rummet. Ejere af et beskedent størrelse hjem kan bedre udnytte begrænset plads med en åben grundplan, afskaffelse af ubrugte formelle værelser, brug af multi-purpose rum og inddragelse af indbyggede møbler. Efter den økonomiske nedtur begyndte mange amerikanere vælger mindre boliger for omkostningsbesparelser. Andre er blot interesseret i at reducere deres kulstof-fodaftryk, grøn levende og bevarelse af naturressourcer.

Plantegning

En lille hus behøver ikke føle små. Ifølge Sarah Susanka, forfatter til '' The ikke så Big House,'' en åben grundplan vil gøre et beskedent hjem ser større. Hvis dit hjem ikke var beregnet på denne måde, tage ned vægge mellem køkkenet og alrummet og andre tilstødende rum. Hvis du bygger et nyt hjem, fjerne disse sjældent anvendte formel værelser, stuer, spisestuer og atrium entryways. Vælge i stedet for en kombination køkken/familie-rum/great-rum plads, der skal bruges hver dag.

Multi-purposing

Så vidt muligt bruge værelser til mere end ét formål. En kombination af køkken og alrum er en fantastisk måde at maksimere pladsen optagelser. En undersøgelse kan fordoble som en gæst soveværelse med enkel tilføjelse af en sovesofa. En krog i køkkenet kan omdannes til et mini kontor når en bærbar computer, en stol og nogle skuffe plads hyggelige op i en smule af bordplads.

Indbyggede funktioner

Indbyggede møbler tilføjer arkitektoniske tegn til en lille hjem og maksimerer plads. En vinduesplads tilføjer ekstra siddepladser for gæster, mens du optager meget lidt plads. Indbyggede reoler give ekstra opbevaringsplads. En indbygget banquette i køkkenet passer komfortabelt i en hyggelig plads hvor et bord og stole kan blive for trang. Også drage fordel af den ubrugte plads under trappen for en indbygget skrivebord, hylder eller skab. Bruge pocket døre, der fylder mindre end hængslede døre.

Møbler

Brug møbler til at opdele en åben plads i hyggelige zoner. Bagsiden af en sektionsopdelt sofa, for eksempel, kan afspærre familieværelse fra et tv-visningsområde. En ø med barstole kan opdele køkken fra det tilstødende åbne område. En open-back bogreol kan partitionere off en forstuen samtidig tillader lys at passere igennem. Brug store spejle til at reflektere lys og udvide plads. I børneværelser, bruge køjesenge eller loftsenge med skrivebord enheder nedenunder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com