Store udsmykning ideer til den amerikanske tema

June 21

Uanset om du er udsmykning til en fest, ferie eller for året rundt nydelse, den amerikanske tema er populære. Indendørs eller ud du kan bruge din fantasi til at designe din plads til at passe dine behov ved hjælp af varer, du køber på et stormagasin, eller ting du måske allerede har på hånden. Derudover venturing ud til Genbrugsbutikker kan vise sig for at spare penge på nogle punkter. Under alle omstændigheder sidde med papir og blyant til at beslutte på din store amerikanske tema design, før du begynder.

Ferie

Mens mange mennesker tænker på strand lys som noget at bruge kun ved juletid, kan du indsamle røde, hvide og blå tråde til at fremhæve buske eller træer i nærheden af din veranda eller balkon. Hænge lys på træer og buske i klaser eller streng dem i rækker, vekslende farver, mens du arbejder. Cut store røde, hvide og blå stjerner fra plakat bord og hænge dem fra veranda eller balkon loft, så brug rød, hvid og blå bånd til at fremhæve enhver rækværk du har uden for. Hvis du har håndlister fører til verandaen, binde nogle rød, hvid og blå helium balloner til dem, giver hele designet en festlig stemning. Glem ikke at hænge et amerikansk flag fra veranda eller balkon til at fuldende look.

Parterne

Hvis du bruger flere tabeller til din fest, dække hvert bord i en rød, hvid eller blå dug, svimlende farver i hele rummet. Gøre centerpieces ved hjælp af røde, hvide og blå stearinlys og de samme farver af kunstige blomster. Skåret ud af pap, store stjerner og male dem traditionelle amerikanske farver, derefter tilføje glitter lim til stjernerne til at gøre dem funkle i lyset. Sprænge rød, hvid og blå ballon med helium og lad dem hænge fra loftet. Derefter, på tre lokaliteter af dit valg, Placer boble maskiner. Disse maskiner og boble væske er tilgængelige på partiet butikker. For to af maskinerne, tilføje et par dråber af rød eller blå frugtfarve til væsken, så at selv partiet går på du har røde, hvide og blå bobler flyder omkring i værelset.

Gæsteværelse

En speciel lejlighed er ikke nødvendigt at dekorere med den amerikanske tema i dit hjem. For eksempel, når du skal indrette dit værelse, fokusere på gammeldags Amerika i dit design. Overveje varer til det rum, der vil give plads atmosfære, som en rød, støbejern sengeramme; te-farvede historiske dokumenter for vægge, eller stjerner og striber sengetøj med matchende gardiner. Gå all-out ved at male et amerikansk flag på loftet i værelset, komplet med glow-in-the-dark maling til stjernerne og nogle af striberne. Når lyset går om natten, vil dine gæster hvile under skær af det amerikanske flag.

Kultur

Hvis du er i stand til at spore din families arv tilbage til når dine pårørende først kom til amerikansk jord, skal du bruge at fokus i din amerikanske-tema spisestue. Overvej det år, hvor dine slægtninge ankom først, planlægning af dine møbler og spisesalen tilbehør til at falde sammen med år. Derefter kopiere vigtige dokumenter som pas eller statsborgerskab papirer, og ramme dem på væggen. Billeder af dine familiemedlemmer, da de først blev amerikanske borgere vil også tilføje til udseendet, med de billeder, indrammet i antik rød, hvid og blå rammer. Komplet look med en antik Americana-farvet tæppe under bordet; rød, hvid og blå gardiner og en matchende tabellen dækker. Male dine vægge et medium blå med hvid trim og udfylde rummet med en rød loft, som ønsket.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com