Storkcraft Lennox stadier 3-i-1 Crib monteringsvejledning

April 27

Storkcraft Lennox stadier 3-i-1 Crib monteringsvejledning

Storkcraft Lennox faser 3-i-1 Crib ændringer som dit barn vokser fra en standard tremmeseng til en dag seng og derefter ind i en komplet fuld-size seng med hovedgærde og en footboard. Tyk Hjørnestolperne blev oprettet for at forhindre nysgerrige hænder og ben fra poking gennem, og en justerbar madras support sikrer de ordentlige standarder i forebyggelse af vuggedød, SIDS. En opbevaring skuffe under krybbe maksimerer plads i bittesmå kvartaler. Samling kræver ikke elværktøj; men to mennesker bør arbejde sammen under afslutningen på grund af størrelsen af krybbe.

Instruktioner

•Undersøg indholdet af krybbe emballage for at sørge for du har alle nødvendige dele. Krybbe består af et hovedgærde, én footboard, en kort dråbe side jernbane og en lang stationære sengeheste. Madras dele omfatter en madras base, to madras basen understøtter, to madras base beslag hver for venstre og højre side. Der bør være to installeret øverste T-skinner; en lavere venstre-installeret T-jernbane, en lavere ret-installeret T-jernbane, to venstre-installeret kløer, to ret-installeret kløer, to dobbeltseng footboard indlæg, fire hjul, ét guard jernbane, 12 1/4 "x 5/8" bolte, fire 1/4 "x 1 3/4" bolte, 8 1/4 "x 3-1/8" bolte, otte tønde nødder, fire agern nødder, otte lås skiver, to 1/4 "x 2-3/8" bolte , to træ dyvler, en formet cross jernbane og en unbrakonøgle.

•Undersøg krybbe for beskadiget hardware, løse fuger eller skarpe kanter. Brug ikke krybbe, hvis nogen dele vises brudt. Reservedele, webstedet Storkcraft udskiftning del oplysninger. Ikke erstatte dele på din egen. Storkcraft Lennox faser 3-i-1 Crib er sikret med en begrænset 1 års garanti fra den oprindelige købsdato og reparere eller udskifte defekte del vederlagsfrit.

•Installer madrassen basere parentes. Sted madras basen understøtter på en selv overflade. Placer madrassen base med advarsel etiketten vender opad. Line op hjørne huller hver madras base støtte med madras base. Passe venstre og højre madras base beslagene til madras basen understøtter og madrassen base, således at de krogede spidser ansigt udad. Indsætte en 1/4 "x 1 3/4" bolt gennem både venstre og højre madras parentes, madras base og madras støtte for i alt to bolte. Sikre en stjerneskiven og et agern møtrik til hver 1/4 "x 1 3/4" bolt. Spænd bolte med en kærv skruetrækker og en justerbar skruenøgle. Ikke overspænde.

•Indstil op den stationære sengeheste. Indsætte fire træ dyvler i de ydre huller i den stationære sengeheste. Anbringe de stationære sengeheste til footboard ved at placere træ dyvler til de tilsvarende huller i footboard. Indsæt den tønde møtrik i hullet i den stationære sengeheste. Fra ydersiden af footboard, 1/4 "x 3-1/8" bolte og spænd med den medfølgende unbrakonøgle. Gentag de samme trin på anden siden af den stationære sengeheste. Vedhæfte hovedgærdet i anden enden af den stationære sengeheste.

•Saml den formede cross jernbane. Indsæt to træ dyvler halvvejs i begge ender af den formede cross jernbane. Løsne bolte af den stationære sengeheste uden helt un-installere skinnen. Placere det formede cross jernbane mellem hovedgavl og footboard med træ dyvler inde i de nederste huller. Vedhæfte den formede tilbage jernbane med to 1/4 "x 2-3/8" bolte. Brug en unbrakonøgle til at stramme boltene.

•Saml madras base. Dette trin kræver to personer. Sted madrassen støtte med en advarselsmærkat opad. Secure base mellem hovedgærdet og footboard madras. Sætte en stjerneskiven på hver af 1/4 "x 5/8" boltene til hver af de fire hjørner. Indsæt bolte med stjerneskiven gennem huller hovedgavl og footboard. Ikke stramme. En møtrik inde i hovedgavl og footboard er pre-installeret.

•Indstil op dråbe side jernbane ved at sikre, at plast begyndervanskeligheder jernbane er oprejst lige over de øvre og nedre T-skinner på hovedgærdet. Passer de øvre og nedre kløer på dråbe side jernbane på øvre og lavere T-skinner på hovedgærdet. Låse dråbe side jernbane på plads ved at sænke det ned. Gentag disse trin for at samle footboard til dråbe side jernbane. Fastgør de fire hjul til bunden af hver hjørne post.

Tips & advarsler

  • Madrassen til denne krybbe bør ikke overstige mere end seks inches i tykkelse og bør være tilstrækkelig lang og bred nok, at kløften mellem madrassen og siderne af barnesengen er ikke mere end 1-3/16 tommer når madrassen er placeret i hjørnerne af sengen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com