Storm døren specifikationer

November 18

Storm døren specifikationer

I de forløbne år, var storm døre installeret for at lysne en mørk gangen eller beskytte en træ dør fra vejret. Disse dage, ses storm døre som energibesparende foranstaltninger, der bidrager til samlet hjem energieffektivitet. Storm døre kan blokere kladder, reflektere solens varme, forbedre isolering til at opbevare aircondition, giver ekstra sikkerhed og tilføje værdi til et hjem ved at opdatere sit udseende.

Ramme: Stil & funktionerne

Storm døre er lavet af stål, aluminium, vinyl, træ eller glasfiber. De kan funktionen moderne eller traditionel styling elementer, så du kan vælge en, der passer bedst med dit hjem. Nogle producenter tilbyder tilpasse elementer såsom glas mellemværker med ætsning. Mens dette er vigtigt for udseendet af forsiden af dit hjem, overveje byggeris indflydelse på robusthed og energieffektiviteten i døren. Kigge efter en heldragter, sømløse yderstof. Den inderste kerne kan være massivt træ eller isolerede skum. God døre kommer med to lag af weatherstripping på toppen, bunden og siderne for en lufttæt forsegling. Lære om dørens indre struktur til at beslutte, om det er egnet til din familie brug. Aluminium døre tendens til at være stærk og vejrbestandig. De er gode valg for stranden og fugtigt klima.

Glas: Energi-effektive & resistente over for varmeoverførsel

Glas er en vigtig komponent i en storm døren. Fordi der er flere glas end rammen, det betaler sig at vælge en dør med energieffektive glas. Lav-emittance, også kaldet lav-E coatings forbedre glass's evne til at modstå varmeoverførsel, hvorved der spares på opvarmning og køling omkostninger. Low-E glas reducerer også mængden af ultraviolet lys, der kan komme ind af døren. Argon gas fylder rummet mellem dobbelt-paned glas. Det er tungere end luft, så det giver bedre isolering end luft. Argon gas bruges ofte i kombination med en lav-E belægning. Kig på r-værdi på glasset. R-værdi angiver modstanden mod varme flow af de glas ruder. R står for modstand. Kig efter en høj r-værdi rating.

Størrelsessortering: Standard eller Custom

Måle din dørkarmen. Tage fire målinger: bredde på toppen, bredde halvvejs ned, bredde i bunden og højde. Storm døre kommer i standard bredder med nogle overskydende for mindre justeringer. Tage tre bredde målinger til at være sikker på din døråbning er en standard størrelse hele vejen fra top til bund. Standard storm døren bredder er 30 inches, 32 inches eller 36 inches. Standard højde varierer fra 80 inches til 81 inches eller 96 inches for 8-foot-tall døre. En standard 32 x 80 tommer dør passer en åbning af 31 3/4 inches lang til 32 1/4 inches lang med 80 inches til 81 1/4 inches høj. En standard 36 x 80 tommer dør passer en åbning af 35 3/4 tommer til 36 1/4 inches lang med 80 inches til 81 1/4 inches høj. Hvis din døråbning er bredere eller højere, skal du måske en brugerdefineret storm døren, medmindre du kan bruge træ trim til at justere døråbningen for at give mulighed for en standard-størrelse storm døren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com