Størrelse af en lille soveværelse

October 31

Størrelse af en lille soveværelse

Federal Housing Administration anbefaler 100 kvadratfod som mindstemål for et værelse eller et værelse, der måler cirka 9 x 10 fødder, som kun giver plads til en lille seng, natbord og kommode. Designe et lille rum kræver omhyggelig planlægning og effektiv udnyttelse af hver tomme. Mange af de samme teknikker kan overføres til andre små rum i dit hjem.

Fjerne rod

Ved at rydde ud rod og unødvendige ting til din lille soveværelse, vil du straks skabe illusionen af ekstra plads. Måske kan du flytte ekstra møbler til anther værelse. Fjerne bøger og blade du ikke i øjeblikket læser. Organisere skabet vil tillade dig at putte en tøj hæmmer inde i stedet hober tøj på gulvet. Fjerne ekstra seng puder, og vælg skræddersyet sengelinned, seng nederdel og vindue behandlinger for visuel effekt.

Farve

Male væggene og loft med lys, vil neutrale farver reflektere mere lys og gøre rummet føler større. Kombinere sengetøj og et hovedgærde, der har en lignende neutral farve, og tilføje interesse ved at vælge tekstureret stoffer. Indarbejde lyse eller mørke farver i rummet med små tilbehør, såsom lampeskærme eller en vase på kommoden.

Effektiv møbler

Køb møbler, der maksimerer funktioner, såsom en seng med opbevaring nedenunder eller en lille reol med lagerbeholdere til at holde mange små emner ud af syne. Vælge sengelamper, der er monteret på væggen i stedet for en fritstående brik til at give en illusion af mere gulvplads. Møbler, der er runde eller buede optager mere plads end lige, rektangulære stykker.

Omdrejningspunktet

For at forenkle et lille værelse, skabe et knudepunkt for at tegne øjet. Tilføje en simpel farverige kunstværk over en neutral farvet seng giver visuel interesse samtidig opretholde et rent look. Hvis du især ikke kan lide din seng og henleder lidt opmærksomheden andetsteds, sætte en attraktiv vase alene på kommoden uden nogen andre nips.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com