Størrelse & Type af grus til et fransk afløb

March 20

Størrelse & Type af grus til et fransk afløb

En fransk afløb tilbyder en alvor-støttede middel til at holde det fri for overskydende fugt værftet. Mens flere størrelser og typer af grus kan anvendes til afløbet, kan din bedste mulighed afhænge af hældningen på gården og om du bruger et perforeret rør til at hjælpe pisk vandet væk.

Fransk afløb Basics

En fransk afløb trækker vand fra et område, som jorden nær en house foundation, at forhindre vand i at forårsage skader på strukturen. For at gøre dette kræver en skrå grøft eller grøft med højdepunkt på området kræver dræning; hældning fra ende til ende er generelt 1 til 2 procent. Et lag af grus fylder bunden af renden, med flere inches af groft sand ovenpå. Nogle franske afløb har sod over sandet til at gøre dem mindre synlige, og nogle omfatter en afløbsrør i bunden for at sikre afløb struktur varer.

Grundlæggende grus bunden

Grus bruges på det nederste lag af renden--fylde den tredjedel af måde, hvis du bruger et perforeret rør, eller to tredjedele hvis ikke--fungerer som en underjordisk sti eller vandveje for strømmende vand. Grus bruges til dette lag er typisk 1/2 inch til 1 tomme over--jo større den er, jo bedre vandgennemstrømning og mindre chance for træsko og blokeringer. For en fransk afløb uden et perforeret rør, vælge endnu større grus, såsom 1 1/2 inches tværs. Mindre grus som ært grus giver ikke tilstrækkelig vandføring. Uanset grus og sten, vælge vasket sorter, ellers fint støv og partikler kan bremse eller endog standse vandflow.

Hard Rock regler

Hårde bjergarter som granit eller floden grus bevise levedygtige muligheder for en fransk afløb, fordi de ikke vil bryde over tid så meget som andre rock sorter, såsom sandsten og kalksten. Floden grus har allerede tilbragt en god del af tiden underminerer ned til sin nuværende størrelse, som det er erhvervet fra tørrede flodlejer før den er renset og solgt til offentligheden.

Øverste lag

Groft sand giver fyldstof for top flere inches af en fransk afløb, uanset om du bruger et perforeret rør i afløbet eller ej. Groft sand ikke klumpe eller tilstoppe, og er blevet vasket for at fjerne urenheder. Sod kan bruges på toppen af sandet, efter at placere en ukrudtsplante barriere klud over laget sand eller tilføje dekorative store sten, hvis du nyde udseendet af sten og ikke ønsker at skjule afløbet helt. Ved hjælp af rock på toppen sikrer også kan du finde i afløbet næste uge eller flere år nede ad vejen til at kontrollere, hvor godt det fungerer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com