Størrelsen af Central Air enheder

August 5

Størrelsen af Central Air enheder

Central klimaanlægget er en praktisk måde at afkøle dit hus i sommermånederne. Enheden virker ved at indstille en temperatur og lade systemet gøre resten ved at distribuere kølet luft til resten af huset gennem kanalerne og registre i hvert værelse. Det kan virke som magi, men det er virkelig ikke. En central enhed evne til at køle en hjem ordentligt er ofte relateret til dens størrelse og afhænger af flere faktorer relateret til dit hjem. Læs mere om central air størrelser før udskiftning af din eksisterende enhed for at sikre du har, hvad du har brug for.

BTUs og Tons

Når du hører central air "størrelse" er nævnt, har det faktisk intet at gøre med dens fysiske dimensioner. Det har at gøre med kølende effekt og kapacitet. Denne størrelse måles i BTUs og tons. BTUs eller britiske termiske enheder, er en standard mængde af energi, der er lig med mængden energi, der kræves for at hæve temperaturen af et pund af vand af en grad Fahrenheit. Når du har 12.000 BTU af energi du har et "ton" af energi. Dette svarer til mængden energi, der kræves til at smelte et ton is på én dag. "BTU" og "ton" er de betingelser, du vil finde vedrører Air-condition størrelse.

Firkantede optagelser regel

Størrelsen på dit hus er den vigtigste faktor involveret i dimensionering en central aircondition-enhed. Selv om der er andre vigtige faktorer involveret, der ændrer størrelse behovene i dit bestemt hjem, kan du altid starte med firkantede optagelser. Selv om udtalelser varierer lidt, kan du pålideligt gå med 5.000 BTUs timen køle 100 til 150 kvadratfod af plads. Dobbelt så mange BTUs timen bliver tilstrækkeligt cool 400-450 kvadratfod og det vil tage 34.000 BTUs timen tilstrækkeligt køle en 2.000 til 2.500 m² stort hus, ifølge US Environmental Protection Agency's Energy Star hjemmeside.

Andre faktorer, størrelse

Firkantede optagelser kan være udgangspunktet, men det er uklogt at basere størrelsen af din nye Air-condition på denne ene faktor. Der er andre faktorer, der kan påvirke din aircondition behov. Det lokale klima, alder af dit hus og hvor godt det er isoleret, nummer af windows og endda mængden af skygge eller retning hjem ansigter kan påvirke størrelsen af den centrale enhed, du har brug for.

For stor eller for lille

Størrelsen på central aircondition enheder er vigtigt, fordi du kan få uønskede resultater i at installere en enhed, der er for lille eller for stor. Hvis du går med en central enhed, der er for lille til dit hjem, vil det ikke kunne holde trit med kravene til dit hus. Det vil køre alt for ofte og kunne ikke få din hele hjemmet til den temperatur, du ønsker. Denne i nærheden af konstant kører vil også øge din utility regninger betydeligt. Hvis enheden er for stor, kan det cool hjemmet for hurtigt uden tilstrækkeligt at fjerne fugt fra luften. Dette vil gøre huset mindre trygge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com