Størrelsen af en Ductless klimaanlægget for en tusind kvadratfod lejlighed

April 8

Størrelsen af en Ductless klimaanlægget for en tusind kvadratfod lejlighed

Ductless luft balsam er gode muligheder for mennesker, der bor i lejligheder. De kræver ikke installation kanalsystem som centrale klimaanlæg, og de er mere magtfulde end standard vindue air conditioners. Ved at kende dine firkantede optagelser, er du halvvejs der til at vælge den højre ductless klimaanlægget. Hvis du skal beregne din faktiske firkantede optagelser, måle størrelsen på hvert værelse i længde og bredde, Multiplicer disse tal og tilføje totaler for hver plads til at få samlet kvadratfod.

Base BTU kapacitet

For at vælge den rigtige størrelse af ductless klimaanlægget, skal du beregne britisk termisk enhed (BTU) kapaciteten. BTU bestemmer, hvor meget varme klimaanlægget kan flytte og køle i en time. Energi Star.gov anbefaler en base BTU kapacitet på 21.000 for et rum, der måler fra 1.000 til 1.200 kvadratfod.

Windows

Når du kender BTU grundtallet, skal du faktor i mængden af vinduer i din lejlighed for størrelsen af ductless luft conditionere skal du. Energy Star anbefaler, at du tilføjer 1.000 BTU for hvert vindue i hvert rum i dit hjem. Lad os antage, at din 1.000 m² stor lejlighed har et soveværelse med to vinduer og to vinduer i stuen, to vinduer i køkkenet et vindue i badeværelset for i alt syv windows. Tilføje 7.000 til base BTU kapacitet 21.000 til at få en ny BTU subtotal af 28.000.

Beboerne

Og sørg for, at alle er komfortable betyder regnskab for det samlede antal personer i lejligheden, når du beregner størrelsen af din klimaanlægget. Energy Star anbefaler, at du tilføjer 400 BTU for hver person, der bor i dit hjem. I vores hjem lejlighed med 1.000 m² stor, vil vi antage, der er to ombordværende og tilføje 800 for at få en ny BTU subtotal af 28,800.

Køkken

Du også nødt til at faktor i den ekstra varme, som dit køkken genererer (selv hvis du ikke koge hyppigt), ved at tilføje 4.000 BTU til subtotalen. Dette giver 1.000 m² stor lejlighed en ny subtotal af 32,800.

Sol og skygge

Hvis dit hjem er i et område med tunge skygge, mindske subtotalen af 10 procent. På den anden side, hvis dit hjem får masser af solskin, øge subtotalen af 10 procent. Vi vil antage, at lejligheden i eksemplet får masser af solskin og tilføje 3,280 (10 procent af 32,800) for at få en ny alt 36,080 BTU.

Anslåede BTUs Per time og advarsler

Den 36,080 BTU samlede fortæller os, at klimaanlægget bør være i stand til at generere 38,080 BTUs timen (BTUh). Selv om en kompakt enhed er mindre kompliceret end centrale klimaanlæg men mere kompliceret end at installere et vindue eller værelse klimaanlægget, nødt du stadig til at få en on-site skøn og har air conditionere professionelt installeret. Når du gennemgår det endelige estimat, undgå den almindelig fejl at købe en enhed, der er større end nødvendigt. Større er ikke bedre når det kommer til klimaanlæg. En enhed, der har flere BTUh end du har brug for vil være dyrere at drive samt dyrere i anskaffelsespris.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com