Størrelsen af en HVAC retur kanalen

August 23

HVAC (opvarmning, ventilation, aircondition) kanaler er luft ventilationsaabninger, der går i hele dit hus og cirkulere luften behov for opvarmning og afkøling. Tilbagevenden kanalerne er del af det system, der bringer luft ind i huset fra ovn eller AC enheder. Størrelsen af disse kanaler varierer, og kan spille en vigtig rolle, når det kommer til at flytte luft ordentligt i hele huset.

Størrelse afvigelse

Ikke alle HVAC kanalerne er skabt lige, og årsagen er i ovnen og AC konstruktion, selv. Teknologi har ændret, den måde, HVAC-systemer arbejde har også udviklet sig. I huse, der er årtier gammel, HVAC kanalerne har tendens til at være meget store. Yngre huse har mindre kanaler, mens de mest moderne HVAC-systemer kan faktisk arbejder bedst med større kanalerne igen. Magt og størrelse ordningens er vigtigt, er, hvordan systemet fungerer.

Betydningen af størrelse

Du bør ikke forsøge at være en HVAC-system med kanalsystem, der har den forkerte størrelse. Hvis kanalsystem er for stor, luften vil ikke gå hurtigt nok og du vil miste varme (eller kold luft) mens du køre dine enheder. Hvis du har kanaler, der er for lille, vil luften ikke bevæge sig ud hurtigt nok, potentielt forårsager ovn til at overophede og klimaanlæg til at bruge ekstra energi og drev op forbrugsregning.

Sammenligninger

Hvis du ikke er sikker på at din HVAC kanalerne er den rigtige størrelse til dit system, tage et kig på den gennemsnitlige størrelse af din tilbagevenden luftkanaler og kanalerne ligger på HVAC systemet selv. Disse kanaler bør nogenlunde passer i størrelse. Hvis de er betydeligt forskellige i størrelse, kan du have et kanalsystem-dimensionering problem. Hvis du ikke er sikker på, hyre en entreprenør, der har specialiseret sig i VVS arbejde at tage et nærmere kig.

Remodeling for størrelse

Du kan remodel HVAC tilbagevenden kanalerne for at forøge eller formindske størrelsen, men processen kan være dyre afhængigt af hvilken type hus du har og hvor meget kanalsystem skal være ombygget. Sammenlign priser på remodel bruger ductless HVAC-systemer eller kører nye kanaler langs ydersiden af dit hus at se hvis du kan spare penge med en alternativ plan.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com