Størrelsen af en Kadota Fig Tree

December 23

Størrelsen af en Kadota Fig Tree

En figen er en gammel frugt, der er blevet fundet i arkæologiske udgravninger dateres til 5000 år siden. Kadota fig kultivar er et forholdsvis lille træ kun vokser 10 til 30 fod høje. Kadota figner er kendt som "naturens slik" på grund af 97 procent sukkerindholdet af frugt. Kadota figentræer er et passende valg for hjem landskaber, hvor frysning er sjældne.

Karakteristika

Kadota fig kan vokse lidt bredere end sin højde, hvilket gør figuren attraktive paraply. Frugten er en lys gul til næsten voksagtig hvid, hvilket er grunden til det kaldes ofte hvid Kadota. Indre af frugten er rav med en rig lyserød center. Frugterne er saftige og overvældende sød. Kadota træ blade har tre til fem lapper og kan vokse 4 til 8 inches lang. Kadota figentræer er hurtigt voksende og reagerer godt på beskæring i de første par år. Træerne bærer to afgrøder i foråret og August, men den første afgrøde er ofte blot et par frugter.

Voksende Kadota figner

Kadota figner kræver fuld sol for den bedste frugt udbytte. Figner kan vokse på næsten enhver jord, men en ler eller lerjord er bedst. Sandet jord passer ikke figentræer. Rodsystemet vil sprede sig ret langt, så træet har brug for masser af åbent terræn plads. Figen træer skal vandes mindst én eller to gange om ugen. Barkflis omkring den base ud til linjen drop at bevare fugt. Befrugte med 1/2 til 1 lb. kvælstof opdelt i tre eller fire programmer. Give gødning begyndelsen i slutningen af vinteren og slutningen af juli.

Kadota Fig Tree beskæring

Kadotas skal kun beskæres i de formative år og beskæring bør ske efter den sidste afgrøde i efteråret. Unge Kadota træer kan producere 3-7 fod af vækst om året, som kræver omhyggelig forvaltning. I det første år, er træet skåret ned til 12 tommer fra jorden så den kan danne sidegrene hvorfra fremtidige frugt bliver forår. I år to alt træ er skåret ned til 12 til 16 inches og af det tredje år det er skåret ned til 18 inches. I det fjerde år, er kun træ, der overstiger 22 inches skåret ned til 18 inches. Den resterende del af grenene vil producere frugten det følgende år. Efterfølgende beskæring er begrænset til højden management, åbner center for omsætning og fjernelse af dødt træ.

Høst

Med omhyggelig forvaltning kan Kadota træet være holdt til en størrelse, hvor høsten er let. De laterale grene vil strække sig ud til et maksimum på 20 fod. Frugt på toppen af træet er høstet med stiger. Kadota figner vil briste og opdele, hvis de får lov at over modnes. Kontrollere frugt regelmæssigt for at forhindre tab af frugt. Den bedre frugt vil være i slutningen af sommeren. Når frugt udbytter til lille pres og dele let fra træet er det klar. Figner holder ikke længe medmindre tørret eller forarbejdet. Spis dem inden for et par dage efter høst for bedste smag og konsistens.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com