Størrelsen af en Redbud træ

January 21

Redbud træ er et lille, dekorative træ, der typisk vokser 20 til 30 fod høje og 15 til 25 fod bred. Højden af redbud træer varierer lidt af sort, men kan være påvirket af alder og site udvælgelse. Hovedsagelig på grund af sin lille, imødekommende størrelse, er der flere funktioner i landskabet, er det særdeles velegnet. Der er dog lignende alternative træer at overveje til steder hvor det ikke acceptabelt.

Alder

I Ungdom vokser redbud træer ret hurtigt. Men ligesom mange andre hurtig modning planter, redbuds har kort levetid. Den funktionelle levetid for de fleste træer er omkring 15 år. Træer 15 år og ældre normalt bukke under for en form for skadedyrsangreb eller sygdom og dør. De er særligt tilbøjelige til kernetræ rot, verticillium visnesyge og trunk fordærve. Redbuds fortsætter med at vokse i højden, som de bliver ældre. Selv ualmindelige, kan et meget gammelt eksemplar af 30 års alder nå 35 fod høje.

Placeringsvalget

Redbuds vokse i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 4 til 9. Disse tilpasningsdygtige træer er i stand til at trives i fuld eller delvis sollys. Træer, der modtager fuld sollys vil producere mere blomster end skyggefulde træer; men træer, der dyrkes i halvskygge tendens til at vokse lidt hurtigere og højere. Redbud træer tolerere også en bred vifte af jordtyper, lige fra våd alluviale tørre højderyg jord. For de bedste resultater, plante træer i dybe, fugtig, veldrænet jord og yde kunstvanding under enhver udvidet længe, varm magi.

Landskab brug

Redbud træer tilføje farve og året rundt interesse til landskaber. De er primært plantet på grund af den prydværdi, de leverer. I tidlige forår blomstrer træer rigt, før bladene vises. I løbet af sommeren fortsætter attraktive hjerte-formede blade. I efteråret, vil de fleste træer vise prangende og dramatiske efterårsfarver. I vinteren dekorere følgende blad drop, skulpturelle zigzag gren mønstre og pynt bark landskabet. I betragtning af deres dekorative aspekter og lavtvoksende form, ville redbud træer være ideel gaden træer kandidater--hvis ikke for deres korte levetid. Disse træer arbejde særlig godt i bolig landskaber som en skærm, baggrund plante eller prøve træ.

Alternative træer

Unge redbud træ har en vaselike figur, mens ældre træer har afrundede, lidt uregelmæssige og hælder form. Dens korte funktionelle levetid og mindre æstetisk tiltalende form, at det tager med modenhed i sidste ende begrænser brugen af røde knopper, især inden for erhvervsbyggeri indstillinger. Mulige alternative træer, der har en lignende ringe skema, ornamentale blomstrer og attraktive bark omfatter den kinesiske fringetree, blomstrende Kornel, Kousa kornel og Persisk ironwood træet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com