Størrelsen af en stående hjørne brusebad Stall

September 15

Størrelsen af en stående hjørne brusebad Stall

Et hjørne brusebad stall giver meget mindre plads til at bade end spa-lignende aftaler i en grand badeværelse. Men det kan passe næsten overalt i et lille bad, kan være faldet som et modul og kan være relativt billig. Beregning af det rum, der ligger i dette hjørne enhed er det første skridt til at integrere det i et hjem.

Oprindelse

Husejere og designere har frie tøjler i planlægning hjørne brusekabiner med store områder. Men når herunder mindre faciliteter, de påkøre begrænsninger ved at bygge forordninger. Disse koder garantere, anlæg funktionelt, sikkert og holdbart i lang tid. De fleste lokale og statslige domstole i USA basere deres regler på den internationale kode for bolig. International kode Rådet udviklet og opdateres hele tiden dette dokument, sammen med andre relaterede dokumenter såsom den internationale kode for VVS og International ejendom vedligeholdelse kode.

Grundlæggende

2012 IRC kræver hjørne brusebad rum til at have et minimum interiør af 900 kvadrat inches, målt i de færdige områder. Den mindste længde fra den ene væg til den modsatte skal være 30 inches, ikke tælle brusehoveder, indbygget sæbe retter eller andre anlæg, driftsmateriel. Disse målinger starter øverst på tærsklen og fortsætte indtil en højde af 70 inches over brusebad drain. Enhver brusebad døre skal svinge udad, og eventuelle indbyggede fold-up sæder skal ikke mindske dimensioner sammenfoldet. Hjørne enheder med mindst 1.300 kvadrat inches kan have et mindstemål af 25 inches.

Receptorer

Receptorer, mere almindeligt kaldet bruser pander, består af bruser floor plus nogen omkring tærskler og støbt i kantsten. Sådanne kantsten skal være mindst 1 tomme nedenfor siderne og bagsiden af receptoren og mellem to og ni inches over afløbet. Gulvet skal skråne mod afløbet med 2 procent til 4 procent. Receptoren har brug for en foring af bly, kobber, plastik, hot opsamlingsoverførsel eller andre vandtæt membran, der strækker sig mindst to inches ud over og omkring jambs og 2 inches over den færdige threshholds.

Prefabs

Præfabrikerede hjørne brusebad stall vil automatisk opfylde de fleste bygningsreglementer, mens slippe nemt til en udpeget plads. De kan starte så lille som 32 inches firkantet med en højde på næsten 80 inches, herunder glasdøre, hylder og tårn barer, men ikke ventiler eller brusehoveder. Installatører kan også fremstille boder ved at tilslutte to præfabrikerede vægge, størrelse fra 35.25 inches square og 71.25 inches høj. De kan derefter tilføje en passende størrelse brusebad pan, og døre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com