Størrelsen af et Pecan træ

July 12

Størrelsen af et Pecan træ

Pecan træer vokse til store træer, der producerer velsmagende nødder indkapslet i en tynd shell. Træerne tilføje skønhed og skygge til et landskab, selv om deres store størrelse betyder, at de kræver masser af plads til at strække ud og producere bountiful møtrik afgrøder.

Beskrivelse

Træer varierer i størrelse fra 70 til 150 fødder når moden. Pecan træstamme vokser op til 6 fod i diameter. En sort, Cheyenne, udstyret med en kompakt vækst vane, men dværg bestande for pekannødder eksisterer ikke. Træerne kræver lange, varme somre og milde vintre, hvilket gør dem ideelle for Sydstaterne, herunder Georgien, Texas, Florida og langs Mississippi flodslette.

Vedligeholdelse

Befrugte pecan træer korrekt for at tilskynde dem til at reachtheir fuld højde. Give træet almindeligt vand, indtil det er veletableret, og derefter fortsætte til vand det når tørre perioder opstå. Fjerne døde lemmer for at afskrække skadedyr fra at angribe træet.

Skadedyrsbekæmpelse

Træer op til 30 fod i højden kan nemt styres for skadedyr af boligejer. Men træer, at nå frem til større størrelser kræver udstyr i stand til at nå frem til træerne, hvor nogle af de besværlige insekter spiser blade og træet lemmer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com