Størrelsen af køkkenskabe

June 22

Et godt gjort køkken remodel er en opgradering, som vil betale, hvis huset er nogensinde sat på markedet. Opgradering af gulve, bordplader og apparater er et godt sted at starte, og - afhængigt af dit budget--at bringe i nye frysere vil skabe en ren, sammenhængende udseende. Disse stykker vil generelt forbruge den største del af budgettet, hvilket betyder, at du skal gøre smart valg med hensyn til stil, farve og størrelse. Flere størrelsesindstillinger er tilgængelige, afhængigt af mængden af ledig plads i rummet.

Skab muligheder

Afhængigt af budget, størrelse og form af køkkenet er der tre hovedmuligheder for købe kabinetter. Standard kabinetter er foropmålt, pre-made sæt, der findes i næsten alle hjem forbedring butik i USA. Disse stykker kommer i et ret begrænset udvalg af træsorter og stilarter er men den mest omkostningseffektive løsning, og de er let tilgængelige. Brugerdefinerede kabinetter er designet til nøjagtige specifikationer for din plads og som sådan har en meget bredere udvalg af stilarter, størrelser, træsorter og indstillinger end standard sæt. De kræver ikke afstandsstykker eller fyldstoffer, som en standard sæt kan, som skaber en mere perfekt look med mindre spildplads. Omkostningerne ved disse, kan dog være uoverkommelige for nogle budgetter. For nogle designs, kan en kombination af standard og brugerdefinerede skabene være ideel.

Underskabe

Standard underskabe er 24 inches dyb, som måler fra forsiden af kabinettet til bagsiden. Denne størrelse giver plads til nogle counter overhæng, normalt omkring en tomme og en halv. Højden af en standard underskab er 34 1/2 inches, som er derefter toppet med køkkenbordet, at skabe en gennemsnitlig højde på 36 inches. Bredde af standard underskabe varierer meget og er udført i 3-tommer intervaller, med den mindste kabinet er 9 inches lang og de største går op til enten 27 eller 30 inches, afhængigt af producenten.

Overskabe

Overskabe har tendens til at have en bredere størrelse tilgængelighed end underskabe, som de skal rumme windows og apparater. To standard dybder er tilgængelige, 12 inches og 24 inches, mens flere højde muligheder der findes. De fleste producenter vil producere højder som kort som 12 inches og så høj som 42 inches, og er generelt gjort i intervaller af 3 eller 6 inches. Disse størrelser kan blandes og matches og udfyldt med afstandsstykker at skabe en passende pasform.

Kolonner og Pantries

Kolonne kabinetter er brugt til lange, smalle rum, normalt omkring køleskabet, mens pantries kan placeres hvor som helst til ekstra opbevaring. Disse kabinetter kommer i dybet strækker sig fra 12 inches til 27 inches, afhængigt af producenten, med bredder mellem 12 inches og 36 inches. De fleste producenter tilbyder højder af 84, 90 og 96 inches, som kan være brudt ved hjælp af to kabinetter stablet oven på hinanden. Uønskede huller i toppen af et kabinet kan dækkes med kroneformen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com