Stort blad identifikation

November 20

Stort blad identifikation

Mange planter har funktioner, der giver dem karakter og gøre dem synlige, ligesom sølvfarvede bark på asketræ, eller lyse rødt pæon blomstrer. Bladene er også en identificerende faktor, når det drejer sig om planter, og der er flere træ og blomster, der indeholder disse meget store naturlige accenter.

Størrelse

Støbejern planter, som kan vokse indendørs eller ud, er stedsegrønne planter, der vokser i skyggen, med blade der er ca. 3 fod lange. Bladene på silke træ vokser skiftevis på stilken og er en mellemlang grønne farve – de kan vokse op til 15 ft i løbetid. Spiselige planter som den store spinat har skinnende blade, der er 4 feet i længden; Bladene på banan plante er omkring 10 fod lange.

Figur

Bladene på canna indica blomst er ovale, og kontrasteres af klokke-formede, hot pink blomster. Den sort-bladet taro er en vegetabilsk plante med sort eller mørk lilla blade, der er hjerte-formede, meget gerne blade på den hårdføre arum lily. Beschorneria yuccoides, som meget ligner yucca planter, har blade, der er formet som sickles og grålig grønne farve.

Tekstur

Jelly palm tree, en indfødt argentinske plante, har store, glatte blade, der er lidt ru øverst i naturen på grund af deres spidse tips. Storbladet magnolia blade har en glat tekstur, og er lidt krøllet i løbetid. Elephants øre, en tropisk plante, har enorme æg-formede blade, der er lidt tyk, lidt plast i tekstur og evergreen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com