Strålende adskillelse isolering forklaret

August 4

Strålende adskillelse isolering forklaret

Strålende adskillelse isolering afspejler strålingsenergi--typisk fra solen - og forhindrer omkringliggende materialer fra absorbere varmen. De forhindrer ophobning af overdreven varme i loftet i løbet af sommeren, og langsom varmetab fra vægge og lofter i løbet af vinteren. Da en anslået 75 procent af varmetab om vinteren er tabt gennem taget, er det fornuftigt at installere en strålende isolering hindring for både køle hjemmet i sommer og holde på varmen om vinteren.

Hvordan strålende varme værker

Strålevarme rejser i en lige linje, varme faste genstande på sin vej. Når solens energi rammer taget, er varmen absorberet af tagmateriale. Det og derefter udstråler til køligere overflader inden for loftet, opvarmning interiør af loftet og luft kanalerne. Om vinteren udstråler varme fra din ovn gennem vægge og tag forårsager varmetab i hjemmet.

Hvordan strålende barriere isolering værker

Strålende adskillelse isolering består af et lag af isolering bakkes op med folie. Isolering er installeret mellem spær eller væg strøer med den reflekterende overflade vender ud mod indre af loftsrum eller beboelsesrum. Varme ind udefra i løbet af sommeren afspejles hjemme, mens vinteren varme fra inde i hjemmet er reflekteres tilbage til den levende område.

Effektivitet

Udførelsen af strålende adskillelse isolering afhænger dens emissivity--et mål for mængden af varme, der forlader barrieren--, refleksionsevne--hvor meget strålevarme det afspejler-- og vinklen på som den strålevarme strejker isolering. Den mest effektive barriere har et emissivity antal af 0,1 eller derunder, med en reflektion score på 95 til 97 procent, og er installeret, så strålevarme strejker barriere i en 90 graders vinkel.

Energibesparelser

I varme klimaer, kan strålende adskillelse isolering reducere køling omkostninger 5 til 10 procent. I koldere klimaer, hvor varmetabet bliver et stort problem i vinter, afspejler strålende barrierer varmen tilbage ind i stuen, at reducere varmeudgifterne. Energibesparelser afhænger af størrelse og stil i dit hjem, vejrforhold, "tæthed" af dit hjem, effektiviteten af dit varmesystem og mængden af isolering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com