Stramning af stål kabel på en garageport

June 8

Stramning af stål kabel på en garageport

De fleste garageporte består af separate paneler, som stak op som en når døren er lukket, og bryde ud i komponenter, når døren åbnes. Stål kabler bruges til at holde døren paneler på linje, og guide dem op og ned i løbet af åbning og lukning processer. Disse kabler er tilsluttet til fjedre på bagsiden slutningen, som bistår løfte døren, hvilket gør det lettere og lettere at håndtere. Der skal være tilstrækkelig spænding i lukket position der døren løfter let, men ikke så meget, at døren ikke lukker helt.

Instruktioner

•Åbn din garage dør for at mindske spændingen på fjedre og stål kabler, der løber op og ned ad siderne af døren. Fjedrene bør være i hvile, og der bør være alt fra 2 til 4 inches af slæk i hver stålkabel, når døren har været åbnet.

•Locate bunden monteringsplader, der holder i stål side kabler til din garageport. Pladerne skal være nederst i døren, som vil være i hoved højde eller højere nu, døren er åben. Find stål "S"-kroge at holde din stålkabler monteringsbeslaget.

•Brug din tænger til at forstå "S"-hook og løft den ud af hak hvor det sidder. Placere "S"-krog en hak længere nede på monteringsbeslag til at stramme kabeltrækkraft.

Tips & advarsler

  • Nogle døre er udstyret med et sæt stål kabler eller stænger, der løber diagonalt fra ene modsatte hjørne af døren til den anden. Disse kabler tilføje styrke samtidig holde panelerne døren lige. Bruge din skruenøgle til at stramme et kabel, så den anden som du bringe døren i korrekt justering. Af skiftende kabler, og arbejder langsomt, kan du holde døren lige og fjerne behovet for justering senere.
  • Lad ikke børn i nærheden af din garageport mens de udfører vedligeholdelse eller reparationer. Garageporte er tunge og kan lukke pludselig, forårsager alvorlig skade eller endda døden. Holde fingre og tæer ud af rummene mellem din garage døren paneler.
  • Prøv aldrig at justere dine kabler under spænding. Stål kan fastgøre eller foråret tilbage på dig, forårsager alvorlig skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com