Stranden Interiør Design Idéer

October 3

Design en interiør med stranden i mind er den perfekte idé for boligejeren, der sætter pris på afslapning og sindsro. Strand design center på oplevelsen af peering ud over sand og vand på en smuk, solrig dag. Du vil finde de samme teksturer, at du ville føle når du går ned boardwalk. Du får også en fornemmelse af den samme gæstfri atmosfære findes på kvarteret seafood restaurant.

Farver og teksturer

Farver og teksturer i strand design er trukket direkte fra udendørs. De afspejler havet, himlen, solen og sandet. Indvendige vægge, vælge en bleg blå, der vil efterligne udseendet af sommer himmel. Brug gule detaljer i hele dit værelse til at lysne rum ligesom solen lyser op kysten. Vælge forskellige nuancer af blå i møbler til at trække i farver af havet, og bruge beige, brun og taupe i gulv farver og tilbehør til at spejle en sandstrand. Tilføj tekstur ved hjælp af tweed møbler i modsætning til noget alt for blød, og vise muslingeskaller i et glas vase eller som kunst på væggene.

Møbler

Der er ikke behov for noget fancy, når det kommer til stranden design. Hovedidéen er at skabe en afslappet, behagelig, beboelig plads uden at gå overbord. Møbler bør være minimal i stuen, men bør også tjene dobbelt formål. Overveje at købe en sovesofa, således at du kan trække det for ekstra overnattende gæster. Købe et oversize spisebord med siddepladser, du kan bruge inde på en regnvejrsdag eller bære for en sommer picnic bænk-stil.

Accessorize

Tilbehør er, hvad gør stranden design så unik. Ingensteds ellers vil du finde fiskenet, fyrtårne og kaptajnens hjulene hængende på væggene. Bruge nogen form for nautisk elementer, der minder dig og din familie tid brugt på stranden som tilbehør i indvendige strand design. Muslingeskaller er naturligvis en af de mest almindelige tilbehør i strand-tema interiør. Anser bore huller i dem og gevindskæring dem på et stykke reb til at hænge fra loftet. Drapere net fra loft hjørner og tack på fiskeri lokke her og der.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com