Stranden soveværelse udsmykning idéer

November 4

Stranden soveværelse udsmykning idéer

En strand-tema soveværelse kan give en miniferie i kedelig sæsoner af året. Male væggene i afslappende farver fundet på stranden og accessorize med souvenirs fra strand ferier. Strand tema sætter en afslappende tone perfekt til soveværelse,

Skaller

Skaller er en attraktiv og billig måde at accessorize. Indeholde en samling af små skaller i en glasskål. Arrangere store skaller på night-stands og hylder. Fyld en skygge box med foretrukne skaller og hænge det på væggen. Bruge sengetøj, der inkorporerer en shell design.

Farver

Stranden farver omfatter nuancer af tan, hvid, blå, grøn og brun. Gå med en sprød blå og hvide pallette, eller bruge en kombination af flere beach farver på vægge, møbler, tæpper og puder. Tan tæpper fremstillet af søgræs er holdbare og låne en ren, frisk look til gulve i værelser med strand-tema. Tæpper bruges bedst på hårdttræ, men kan bruges på toppen af tæppet.

Væg papir

Bruge tapet eller en ramme understreger lyse, luftige farver som hvid, tan, lys blå eller grøn. Eller bruge mørke farver til at give rummet fornemmelsen af en lys hus eller båd hus. Hvis du ikke vil dække en hel væg i papir, tilføje en beach-tema kant rundt øverst eller i midten af væggene.

Tilbehør

Dekorere med emner fundet langs en strand. Brug indrammet plakater og udskrifter af hotdog stande og skiftende kabiner. Tilføje sejlbåde, redningskranse og palmer. Brug lyse træsorter og vidjer til billedrammer og accenter. Rene, lyse gardiner låne en lys, luftig fornemmelse. Hænge en gamle fiskenet i et hjørne af rummet.

Møbler

Brug lyse møbler. Hvide møbler tilbyder de airiest føler, men du kan også bruge bleg eller naturlige træ farver. Mørk-farvet træ kan overvælde rummet og kan minimere beach look. For at opretholde en lys føler, bruge nat står med åbne hylder og afstå fra at bruge en støv flæse på sengen.

Sengetøj

Gå tungt på strand tema med sengetøj udskrives med skaller, bølger eller palmer. Eller anvende en lighter touch ved hjælp af ensfarvet lagner og tæpper i stranden farver såsom tan, blå, hvid og brun. Overvej at tilføje dekorative puder med stranden temaer. For en subtil look, bruge puder i solid farver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com