Stranden veranda ideer

June 28

Uanset om du apteringen din veranda på en strandhus eller blot ønsker at indgyde din veranda med stranden stil, er der nogle vidunderlige stranden veranda ideer til at gøre god brug af denne udendørs rum. Du skal rydde din veranda med nogen rod og starte med en ren tavle, før du kan afgøre, hvordan at give din veranda nogle strand-stil.

Dæk Garden

Stranden veranda er den perfekte ramme for integration af naturlig finish. Brug møbler med træ, bambus, vidjer eller andre naturlige materialer. Angive en rattan udendørs måtten under en markise til en sandstrand nuance. Fylde glas og flasker med lyse havet glas, små skaller og floden sten og oprette en strand tableauer med drivtømmer, lyse koraller og sand dollars. Brug vintage spande, kander og vaser samt repurposed containere til udplantning krydderurt, søgræs, naturligt hjemmehørende arter, og i en solrig hjørne, et arrangement af kaktus.

Sovende våbenhus

Intet fanger romantik af en strand hytte mere end en sovende veranda. I koldere klima er disse områder glassed og brugt som solen værelser. Hvis jeres er screenet i kan du bruge den som et skyggefuldt sted for at nap på en varm eftermiddag. Angive en behagelig seng med en vintage smedejern ramme i et beskyttet sted på verandaen. Mal rammen en antik hvid eller en strålende periwinkle blå. Tilføje en ventilator i loftet og nogle fajance gryder holding klatring vinstokke til en oase af breezy ro.

Tropisk farve

Give en stranden veranda et ryk af farve og krydderi med tropiske decor. Holde træflader en rustik, strand-forvitret grå og tilføje smukt malede spande af blomster til visuelle pop. String part lys eller kinesisk papir lanterner ovenfor for kontrasterende farver og mønstre, tilføje Tiki fakler for lys i aftentimerne. Brug hvid Flet møbler med blomstret puder for Hawaiian style eller lime grøn og orange accenter til et mere moderne look. Kjole op en bistro bord med bambus sted måtter og sætte bordet med cocktail glas outfitted med papir paraplyer og charme. Du kan tilføje flere Tiki stil med masker, totems og kokos kopper eller dedikere et hjørne af våbenhuset til en Tiki-stil bar.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com