Stranden Wall Decor

July 23

Stranden Wall Decor

Hvis du elsker stranden og vil gerne tilføje nogle vægudsmykning at huske sindsro af din sidste ferie, er der nogle store dekorative elementer du kan tilføje for at bringe tilbage den afslappende følelse af bølger og bløde sand. Med lidt fantasi og et par teknikker har du alt hvad du skal oprette oase af ro i dit helt eget soveværelse.

Effekter

Første, afgøre, hvad ser du går efter. Hvis du ønsker at indarbejde de levende tropiske primære farver i Caribien, såsom rød, gul, skov grøn, aqua blue og lyse pink og appelsiner, får du et anderledes udseende end hvis du vælger subtil tonerne af stranden, som beige, cremet hvide, bleg pink og turkis.

Du kan begynde at oprette enten effekt ved at male en eller flere vægge i farver fra enten palet. Du kan selv ønsker at overveje at oprette en sand-lignende tekstur på væggen før maleri. Sand-baserede teksturer er tilgængelige på enhver maling eller gør det selv-butik.

Funktioner

Nu, hvor den grundlæggende kolorere plan er blevet fastlagt og du har sprøjtede en frakke af maling på dine triste vægge, er det tid til at dekorere. En af de mest billig og indtagende måder at dekorere er med billeder af din egen badeferie. Lege med dem på en avanceret fotoredigering software som Photoshop og se, hvordan de vises i sort og hvid eller endda sepia toner. Alt du skal gøre er Udskriv fotos på nogle høj-kvalitets foto papir, ramme i billig rammer, og hænge på din væg i en flot collage.

Billeder af dine børn og familie afslappende på stranden er vidunderlige souvenirs og gendannes hurtigt at afslappet strand følelse når man ser på dem.

Potentielle

Hvis du har overvejet denne strand tema re-do for et stykke tid, kan du endda har et par souvenirs gemt væk fra nogle af dine tidligere strand ture. Bringe det hele ud og vurdere, hvad du har og hvordan du kan indarbejde disse skatte i dit nye tema. Ramme dækkeservietter, postkort og original ø malerier og få dem på væggen. Hvis du ikke har noget som dette, vil en hurtig tur til din lokale håndværk eller kunst butik give nogle fantastiske strand kunst for dig at arbejde med.

Hvis du har købt nogle smukke kurve, kan disse hængt op på væggen og fyldt med smukke muslingeskaller eller placeres på en hylde.

Der er nogle online sites, hvor du kan købe store strand vægkunst som blå rurer, bungalow beach og Californien Seashell selskab, hvor du vil finde væg plaques, tin kunst, malerier og mange andre smukke dekorative elementer.

Overvejelser

Chancerne er du har et par smukke saronger gemt væk, der ville gøre stor vægtæpper på værelset strand-tema. Finde dem, der blander sig med det farveskema, du har valgt og Mal dem til væggen hvor vil du stadig være i stand til at nå dem, når den næste ferie kommer op. Saronger kan også udnyttes som en runner på toppen af en kommode, over en gammel utiltrækkende lampe skygge eller endda som vindue tørklæder.

Fordele

Har en beach-tema værelse i en blød paletten af pastel farver vil have en meget beroligende effekt på dig. Fortsat temaet fra væggene til at tilføje pastel sengetøj til din seng og måske endda en bølgende myggenet. Smide på nogle buttet, hyggelige bomuld puder og du vil have en beroligende fristed, hvor alt du skal gøre er, Tænk vind og krystalklare blå vand skyller op på stranden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com