Strømkrav for en Kenmore stabelbare vaskemaskine og tørretumbler

July 22

Kenmore stablet Tøjvask Centre funktion en gas eller elektrisk tørretumbler og en vaskemaskine med en to-trins motor og op til ni forskellige vaske cykler. Byens stablet tøjvask er beregnet til at give den bekvemmelighed af en standard vaskemaskine og tørretumbler, der passer i en langt mindre sted, men kombineret vaskemaskine og tørretumbler betyder, at strømforsyningen skal være tilstrækkelig til at støtte begge apparater.

Stikkontakt

Kenmore stablet Tøjvask center skal sættes direkte i en jordet 3-prong stikkontakt og aldrig ind i en forlængerledning, som dette ikke kan give nok strøm til apparatet. Stikkontakten skal være 120-volt, 60-Hz, AC-only, og ingen andre apparater bør være tilsluttet stikkontakt sammen med byens tøjvask. Kontakt en elektriker, hvis du ikke er sikker på magt kapacitet af forretningen.

Husholdningernes sikringer eller afbrydere

Kenmore anbefaler, at Tøjvask center forbindes til en 15 eller 20 amp sikring for tilstrækkelig strømforsyning. Desuden er en tidsindstillet forsinkelse sikring eller fuse anbefales, og bør matche line rating. Igen, hvis du er usikker på husholdningernes sikring eller afbryder kapacitet eller type, skal du kontakte en elektriker for bistand.

Levering af gas

Hvis Kenmore stablet Tøjvask center er en gas model, skal apparatet tilsluttes til en separat gas forsyningen ventil med en afspærringsventil. Center skal også sluttes til en udluftningsanordning udstødningssystem, og LP gas forsyningstryk må ikke overskride en 13-tommer vandsøjle. Hvis du er i tvivl om gasforsyning til byens Kenmore Tøjvask, kontakt din lokale gasselskab for assistance, og Bemærk, at utilstrækkelig eller forkert gasforsyningssystemer kan medføre brand eller skade.

Tips

Når opererer Kenmore Tøjvask center, hvis vaskemaskinen eller tørretumbleren synes ikke at optræde som forventet eller ikke tænde, kontrollere strømkablet for at sikre ledningen ikke er kommet løs. Udskift sikringen eller nulstille afbryderknappen, hvis det er nødvendigt. Du kan altid afbryde strøm til byens stablet Tøjvask, vent 30 sekunder og reconnect power igen for at udføre en grundlæggende, nulstillet til systemet. Kontakt Kenmore, hvis magt problemer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com