Strømkrav for Frigidaire Model Fex831fs

June 19

Frigidaire FEX831FS er en bolig Tøjvask apparat, der kombinerer både en vaskemaskine og en tørretumbler i én enhed. FEX831FS er ideel til personer med en begrænset mængde plads. Frigidaire FEX831FS findes ofte i lejligheder eller ejerlejligheder. Modellen er tilgængelig som gas og el, som dikterer den kraft konfiguration kræves for appliance.

Elektrisk tørretumbler strømkrav

El-drevne FEX831FS modeller kræver installation af en 240-volt appliance outlet. Afhængigt af bygningsreglementer på plads på tidspunktet for konstruktionen af dit hjem, forretningen har tre eller fire stikben. Når antallet af stikben bestemmes på stikkontakten, skal en tilsvarende netledningen købt og installeret på tørretumbleren under installationen af apparatet.

Lokale bygningsreglementer

Type af strømkablet kræves er dikteret af de lokale bygningsreglementer på plads på tidspunktet for konstruktionen af dit hjem. Ældre huse har ofte tre-ben apparatet forretninger, mens nyere byggeri lægger fire-ben forretninger i vaskerum. Forskellen mellem to stikkontakter er metoden til jorden apparat til jorden. Tre prong afsætningsmuligheder jorden apparatet ved hjælp af den neutrale wire, mens fire prong forretninger har en dedikeret jorden linje, der skal tilsluttes til jorden-skruen på den apparat klemmerække.

Ledningen ledninger forskelle

Når du tilslutter en gren til tre eller fire gren netledningen til terminalklemmerne er der mange ligheder med én stor forskel. Både ledninger har en sort, hvid og rød tråd, eller to sorte ledninger og én hvid ledninger, afhængigt af producenten af ledningen. Den sorte ledning skal altid være tilsluttet til den venstre terminal på den terminal blok og den hvide ledning skal forbindes til center terminal. Den røde eller sorte ledning skal forbindes til den rigtige terminal. Fire gren ledninger har også en grønne eller nøgne ledning, som forbinder direkte til jordforbindelse skruen på tørretumbleren. Hvis du installerer en fire gren ledning, fjerne grundstødning gjorden, der forbinder fra grundstødning skruen til byens terminal. Hvis du installerer en tre prong ledning, ikke Fjern denne strop.

Gas magt krav

Gas-drevne FEX831FS apparater kræver en standard, 120-volt strømudtag. Apparatet skal have sin egen 15 amp afdeling kredsløb, sammensmeltet med en gang forsinkelse sikring eller afbryder. I modsætning til elektriske modeller installeres strømkablet på gas modeller af Frigidaire på fabrikken. Derudover hvis jorden gren på den FEX831FS ledningen er beskadiget eller mangler, erstatte akkorden først før du bruger apparatet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com