Strømkrav for godt vandpumper

February 27

Strømkrav for godt vandpumper

Strømforsyningskravet for din godt vandpumpe afhænger af dybden af brønden og dets output. Der findes flere typer af pumper---nogle designet for dybe brønde og andre for brønde---de to mest almindelige er en jet pumpe og en dykpumpe. De er normalt mellem 1/2 hestekræfter og 3 hestekræfter. Det er normalt ikke en god ide at installere en pumpe, der er alt for kraftig for din brønd og lægger nu mere vand end din godt kan producere, fordi det kunne "trække" eller lavere niveau af stillestående vand i din brønd og dit godt kan køre tør.

Gallon Per minut produceret

Output af en brønd varierer afhængigt af dens beliggenhed og geografiske betingelser. I områder, hvor vandet er knappe og svære at finde, kan din vel kun være i stand til at producere 3 gallon per minut, mens i andre områder artesiske brønde, der producerer mere end 100 gallon per minut er fælles. Det første skridt i fastsættelsen din pumpe hestekræfter krav er at have den grundigt afprøvet ved en kvalificeret kontrahenten, så du kender dets maksimale output.

Gallon Per minut påkrævet

Hvis din er en af disse brønde med ubegrænset forsyning, skal du afgøre, hvor meget vand du vil sandsynligvis bruge i spidsbelastningsperioder. Den nemmeste måde at finde dette er at tælle antallet af vand inventar i dit hus. Overveje hvert badeværelse har tre inventar, derefter tilføje køkkenvask, opvaskemaskine, tøj spændeskive, Tøjvask vask og to uden for værftet vandhaner. Under forudsætning af et badeværelse, ville dette tilføje op til ni. Du vil højst sandsynligt har brug for en pumpe, der producerer omkring 9 gallon per minut. Hvis din godt ikke kan producere 9 gallon per minut, skal du muligvis tilføje en vand lagertank.

Vandtryk

Det er vigtigt ved fastsættelsen af de nødvendige hestekræfter med et brønd pumpe til faktor i en tryktank. Indstillet til det korrekte tryk, vil det sikre, at vandet transporteres til hjemmet på en høj nok til at køre apparaterne pres. Mest husholdningsapparater har brug for et tryk på 10 lbs. pr. kvadrattomme og græsplæne sprinklere har brug for et minimum af 20 lbs. per kvadrattomme. Det er bedst at antage, at tryktanken vil fastsættes til mellem 30 og 50 psi eller 40 og 60 psi, hvis rørene er gammel og har aflejringer af mineraler inde i dem at reducere deres diameter.

Resumé

Give alle disse oplysninger til en forhandler, pumpe, der kan anbefale den bedste pumpe med den de fleste hestekræfter til at passe til dine specifikke behov. En lav-producerende godt vil sandsynligvis kun behov for en 1/2 hestekræfter pumpen, mens pumpen anbefales til 9 gallon per minut diskuteret ovenfor ville være 3/4 hk til 1 1/2 hestekræfter, afhængigt af dybden af brønden. Jo længere pumpen har til at pumpe vand--- eller den dybere brønden---jo mere energi det behov. En pumpe bruges til kunstvanding afgrøder med en høj produktion godt ville savn at blive stærkere, 3 hestekræfter eller mere, fordi det har sat ud en langt større mængde vand pr. minut end en indenlandsk brønd. Der er godt pumper, der løber 110-volt og 220 volt power, og sol-drevne pumper bliver mere populære.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com