Strukturelle renovering af bygninger

May 11

Bevare historiske huse er beslægtet med bevarelse af historie. Disse gamle huse er ligesom snapshots af fortiden. Tak til dem, kan du få en idé om hvordan livet blev levet i perioden huset blev bygget, samt hvordan bygningerne blev bygget i perioden. Desværre, disse gamle bygninger kan have behov for alvorlige opmærksomhed, især strukturelt. Ved at deltage i struktur i huset bidrage du til at bevare det i mange år at komme.

Instituttet

Undersøge grundlaget. Fundamentet er vigtigt: det er den vigtigste struktur som alt andet er bygget. Grundlaget for ældre huse var ofte sten eller mursten. Den smuldrende mørtel skal flishugges ud og erstattet, og sten eller mursten skal være forstærket med beton eller endda erstattet.

Sills

Kontrollere sills. Sills er de massive bjælker, at hvile på fundamentet. Indramning for væggene og strøer stå på disse. Alt for ofte er disse tømmer blevet angrebet af termitter eller carpenter myrer eller rådnet. Sills skal muligvis udskiftes.

Strøer

Kontrollere strøer. Strøer støtte etager af huset og tag. De, også, kan blive angrebet af termitter og andre væsner, svækkelse af tømmer og reducere dem til støv. Hvis tømmer kan blive frelst, gøre det. Du kan finde, at du også nødt til at erstatte dem helt.

Tag

Inspicere taget. Hvis taget har huller eller falder i, så skal det repareres. Hvis taget har huller, kan vand have seeped i. Når du har vand trænge ind på indre af bygningen, kan tømmer rådne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com