Studio lejlighed Design Tips

December 17

Studio lejlighed Design Tips

Udsmykning en lejlighed er ofte en udfordring på grund af mulige restriktioner for lejere. Det er særligt udfordrende, hvis du lejer en lille, studio-lejlighed. Med nogle albue fedt og kreativitet, kan du gøre din studiolejlighed føles som et hjem. Derudover kan flere tricks narre øjet til at se et værelse som mere rummelige.

Møbler

Vælge møbler, der er mindre end sædvanligt, men veltilrettelagt og god kvalitet. Også, undgå fylder rummet med møbler og slippe af med møbler behøver du så din studio lejlighed ikke ser rodet. Hvis du kan vælge møbler, der vil tjene dobbelt told. For eksempel, vælge en sofa, der er også en seng og en skammel, der også giver opbevaringsplads.

Spejle

Spejle er et hemmeligt våben i at gøre en lejlighed vises mere rummelige. De afspejler kunstige og naturlige lys, hvilket gør værelserne ser større. Placer to store spejle på modsatte vægge fra hinanden, som formidler den illusion, at rummet har vinduer. Placere yderligere mindre spejle overalt i din lejlighed.

Opbevaring

Supplere opbevaring i din lejlighed ved tilføjelse af reoler til en væg og placere dekorative kasser på bogreolen. Bruge disse bokse til at gemme diverse genstande som kontorartikler. Boksene beklædt med damask-mønstret stof eller papir ser dejlig på en bogreol. En anden mulighed er at tilføje et stort garderobeskab, som kan bruges til pantry forsyninger, tøj eller plader. Blot at lukke dørene vil skjule elementer inde, at reducere rod i lejligheden.

Folding Screen

Bruge folde skærme til at oprette særlige områder for visse anvendelser i din lejlighed. Japansk folde skærme, såsom sort indrammet dem med rispapir skær, kan være dejligt. Hvis du har tilgængelig plads, tilføje et eller to til din lejlighed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com