Studio lejlighed opbevaring ideer

December 21

Studio lejlighed opbevaring ideer

Rummet er en præmie i studio-lejligheder, hvilket ofte betyder indbygget opbevaring er begrænset eller ikke-eksisterende. For at undgå at bruge penge på et dyrt opbevaringsenhed, kigge efter muligheder for at tilføje lagerplads i din lejlighed uden at ofre værdifuld gulvplads. Når du planlægger opbevaringsløsninger, Husk på størrelse og mængde af elementer, skal du gemme.

Væg hylder

Hvis din studio har højt til loftet, kan du installere høje hylder på væggen for opbevaring. For varer, såsom bøger, billeder og andre elementer, der fordobler som elementer af indretning, forlader hylder åbne. Hvis du vil gemme kasser, siloer og andre mindre attraktive varer, kan du installere stof gardiner fra loftet til bunden af hylde til at skjule poster og tilføje en pop af farve til din lejlighed. I enten situation trække høje hylder øjet opad, øge den opfattede højden af rummet og skaber en illusion af ekstra plads.

Gøre brug af gangene

En studio lejlighed har undertiden en lang indgangen Hall, som bruges kun til at gå resten af rummet. Konvertere gangene til opbevaring områder ved at installere høj, lavvandede hylder, der løber fra gulv til loft. På hylderne, gemme bøger, magasiner, småting og endda out-of-season tøj. Brug farverige æsker til at gemme små genstande og tilføje visuelle interesse. Bruge varm belysning i entréen til lys hylderne og undgå følelsen af en trange boghandel.

Hænge køkken elementer

I studio lejligheder er køkken opbevaring ofte begrænset. I stedet for at tage op skabsplads med gryder, pander og plader, ser for lagerenheder til montering på væg. Du kan hænge gryder og pander i en række på væggen ved hjælp af enkle kroge, og du kan finde lavprofil stativer til tallerken opbevaring. Installer kroge på skab bunde at hænge kaffekrus, og overveje at bruge et redskab bestyrelsen for at holde almindeligt anvendte elementer inden for rækkevidde.

Dual-brug møbler

I et studie lejlighed, kigge efter møbler, der fordobler som opbevaring. I stedet for at købe en standard sofabord, kan du tilføje lagerplads ved hjælp af en antik trunk foran sofaen. Drej arkivskabe i stilfulde side tabeller ved at dække dem med en struktureret stof dug. Købe kuber med skjulte storage til brug som osmannerne og yderligere siddepladser, og kigge efter møbler med skjulte reoler nedenunder.

Stabling enheder

I de underligt formede kroge af dit studie, placere stabling kurve eller kasser til at øge lagerplads. Look for tunge containere, der vil bevare deres form, selv når de holder pladskrævende eller vægtige emner. Hvis du har brug at få adgang til elementerne, kan du købe individuelle stabelbare skuffer; Når placeret sammen, kan displayet fungere som et stykke kunst og et reolsystem i en.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com