Studio møbler ideer

May 11

En studio lejlighed består af en hovedrummet, der tjener som stue, soveværelse, spisestue og køkken: sidstnævnte normalt være i form af et tekøkken, som ofte indtager en særlig hjørne eller del af en mur. Når indretning en lejlighed, vil du vil maksimere mængden plads du har, og gør det nemt for dig at både værten gæsterne og gå om din daglige rutine. Heldigvis er der flere studio møbler ideer, der kan hjælpe.

Lille og transportabel stykker

En af de bedste strategier, når det kommer til indretning en lejlighed er at udnytte stykker, der er lille og transportabel. Ifølge iVillage, bliver store, tunge møbler, såsom hårdttræ spiseborde og gulv-til-loft reoler, mose ned din plads og gøre det synes mindre. (Se Reference 1) I stedet udnytte stykker, der står i forhold til størrelsen af dit studie, og holde med letvægts design, så du kan flytte dine møbler rundt nemt at gøre mere plads efter behov. Stedet for at forsøge at presse et stort spisebord til dit space, skal du vælge en tabel, der har en sammenklappelig top og hjul på sine fødder. At wa, y kan du folde det og rul det væk, når den ikke er i brug.

Multipurpose stykker

Når der træffes beslutning på møbler til en studio, er det også vigtigt at overveje, hvor du vil gemme alle dine ting, såsom tøj, håndklæder, Køkkengrej, bestik, bøger og film samlinger. Ifølge leje udsmykning Digest er en god studie opbevaring idé at udnytte multipurpose stykker eller møbler, der kan tjene mere end én funktion i din lejlighed. (Se Reference 2) For eksempel, osmannerne gør et fantastisk sted for at skjule væk tæpper og andre varer, og du kan også bruge dem som sæder og fodhviler. En anden idé er at erstatte en standard sofabord med en bagage kuffert, der giver mulighed for ekstra lagerplads inde.

At gøre bedst for en seng

En af de største bekymringer for enkeltpersoner besætter studio lejligheder er ofte, hvordan de får deres seng til at passe inde, uden at tage op et væld af plads. En af de bedste plads-besparelse muligheder er at installere en Murphy bed, en seng at foldes ned fra væggen. Når den ikke er i brug, du simpelthen fold det og låse det på plads. Andre valgmuligheder omfatter brug af madrasser eller sovesofaer, der kan tjene dobbelt funktioner---som siddepladser til dine gæster og en seng for dig.

Lade det glide

En anden generel studio møbler idé er at udnytte stykker med glidende døre når det er muligt. Ifølge leje udsmykning Digest spare skydedøre plads fordi de aldrig Rage udad. (Se Reference 3)


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com