Stue dekoration idéer: fotos

March 1

Stue dekoration idéer: fotos

Fotos er en vidunderlig måde at dekorere en stue, da de personliggøre pladsen og gøre det til din egen. De vil omgive dig med smukke erindringer, at skabe en indbydende plads til familie og venner. Som Ladies Home Journal antyder, skåret ud stykker af papir, kontrast med væg farve og tape dem op på væggen for at bedømme, hvor du vil placere billederne.

Feriebilleder

Se gennem din feriebilleder at finde billeder af mindeværdige steder og oplevelser. For en sofistikeret look, kan du vælge fotos med en visse tema, såsom europæiske byer, især hvis du har rejst omfattende. Eller Vælg fotos, der viser familiemedlemmer har en god tid sammen i forskellige ferie steder.

Collager

En collage måske lyder tacky, men det kan være ganske elegant. Find en collage ramme, der lader dig smagfuldt arrangere mange mindre billeder med en lignende tema. Så hænge din collage i en fremtrædende sted, såsom over et skrivebord eller lav-stående reol.

Natur scener

Indsamle billeder af natur scener og emner, som du eller en anden familiemedlem tog, især hvis nogen har en passion for naturfotografering. Omfatte nærbilleder samt landskaber for interessant udvalg.

Hverdagens scener

Vælg fotos ikke kun af mennesker poserer sammen for kameraet, men af øjeblikke i hverdagen, såsom børn, der leger udenfor eller folk hugging. Disse fotos er ofte den mest heartwarming, da de er de mest autentiske.

Fritstående rammer

Dekorere din mantel, klaver, små borde, eller andre overflader med fritstående indrammede billeder til et maleriske udseende. Vælg rammer, der supplerer hinanden i farve og stil men ikke passer præcist, for at give rummet en interessant tekstur.

Ændre rammer

Vise et fotoalbum i en elektronisk "ramme", som spiller et diasshow med dine fotos. Du kan opdatere det med jævne mellemrum for at vise billeder af en nylig ferie eller speciel lejlighed, eller billeder taget i hele et bestemt sæson.

Fotoalbum

Vælg store, gammeldags fotoalbum og sætte dine yndlingsfotos i dem, at skabe et tema for hver enkelt. Hvis du nyde scrapbooking, forvandle dine albums til scrapbøger til at vise dine minder mere veltalende. I en alder af digitale fotos bliver disse albums skattede måde at huske fortiden uden at støtte sig på en computerskærm. Vise dem på en sofabord, så folk vil være tilbøjelig til at se på dem ofte.

Tips

Hvis hængende billeder, Sørg for at de passer den plads, hvor du lægger dem, som det anbefales i HGTV. Fotografier grupperet normalt tilføje en varmere føler, hjemmesiden tilføjer, og de bør have en lignende tema. Prøv at hænge et større foto i midten, med to eller flere små omkring den.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com