Stue ideer, der bruger spejlet kuber

March 28

Særprægede dekorative elementer, såsom spejlede kuber, ikke blot kan give en out-of-the-ordinære mellemrumstegnet, men de kan også udføre nyttige funktioner. Uanset om du tog et halvt dusin spejlede kuber fra en garage salg og forsøger at finde ud af hvordan man bruger dem, eller hvis du købte terninger for at indgyde dine kedeligt stue med edgy moderne stil, spille op handy form og reflekterende egenskaber af de spejlbelagte overflader.

Kunst

Suspendere de spejlede kuber fra loftet med kæder eller indstille dem langs en hylde eller pejs mantel, hvis du ser dem som kunst. Spejlet kuber er usædvanligt nok til at tjene som kunstværker i sig selv. Afhængig af deres størrelse, kan du også placere dem langs toppen af dørkarme og vindueskarme.

Anlægget står

Scatter spejlede kuber – enkelt og i stakke af to – rundt i stuen og placere et anlæg oven på hinanden. Denne måde, planterne vil blive taget op fra gulvet, væk fra kæledyr og menneskelig fødder, og spejle på kuberne vil visuelt formere grønne. Overveje denne brug, hvis du har en masse planter-- eller hvis du har kun et par planter, men ønsker at gøre det ser ud som du har meget mere.

Sideborde

Angive en spejlet kuben på hver side af stuen sofaen og arrangere en lygte på hver enkelt, at skabe markante afslutning tabeller. Dette er et specielt velegnet valg, hvis din spejlede kuber er store. Du kan også bruge en eller to spejlede kuber placeret sammen foran sofaen som et sofabord.

Display hylde

Stak de spejlede terninger for at gøre en reolsystem, der gør rummet ser større. Dette er en særlig passende tilgang, hvis du har en masse terninger. For eksempel, linje op fem terninger langs den længste væg i stuen. Arrangere fire terninger på toppen af fem. Sæt tre terninger på toppen af fire. Fortsæt med at tilføje rækker af kuber, en mindre cube pr. række, indtil du har en spejlede pyramide med flere "trin", som du kan indstille keepsakes som skulpturer, indrammede fotografier eller smukke sten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com