Stue ideer med to sofaer

June 10

Stue ideer med to sofaer

Opholdsstue med to sofaer er ikke bare dobbelt siddepladser; Det er dobbelt design. Der er mange måder at passe to sofaer i et rum, når du følger godt designprincipper. Kig efter lignende linjer, selv om hver sofa er forskellige. Bland brokader og sengetøj til polstring og pyntepuder men ikke placere casual bomuld plaid ved siden af silke damask. Hvis din sofaer vil mødes i et hjørne, overveje et tværsnit i stedet for at undgå at spilde hjørne plads.

Match Point

Vinde stue design krige med to små sofaer i matchende stof, men lidt forskellige farver. Tobak fløjl sofa og dens tvilling i dyb mulberry er høj stil men ikke slavisk matches. Rummet er mere interessant og synes større end en stram lille konfiguration af identiske sofaer linet op overfor hinanden. En luksuriøs område tæppe, som opfanger både farver og pyntepuder, kontrast med afdæmpet sofa toner bidrage endnu mere til at trække rummet sammen og give den nogle ekstra farve punch. Bruge en Lucite eller glasbord at øge følelsen af åbne rum i rummet, ligesom hver sofa er tæt nok på bordet så gæsterne kan bruge det til plader eller drinks.

Supplerende sofaer

To sofaer, der ikke passer kan få i stuen med en beskeden stil opgradering. For en glat og moderne læder pude på en ekstra træ base og en almindelig polstrede, mere traditionelle sofa, tro tilbehør. Vælg dekorative puder til begge sofaer i moderne geometriske mønstre i lyse, lignende farvekombinationer. Låne mønstre fra Kilim tæpper på gulvet eller bruge vævede indianske tekstiler. Placere et sofabord, der afspejler træ af den moderne sofa foran den traditionelle sofa og bruge gardiner eller indrammet kunst, der matcher farven på den traditionelle sofa over dens moderne modstykke. Harmonisere to stilarter, så de ikke konkurrere som uharmonisk knudepunkter i rummet og du behøver ikke at refurnish eller forvise en sofa til undersøgelsen.

Dobbeltværelser

En casual stue, der er lange og smalle kan se livlige med farverige side-by-side sofaer langs den ene væg. Prøv en rød og hvid oversize polka dot sofa ved siden af en hvid sofa med en zebra kast. Lyse foråret grønne tattersall sofa passer fint ved siden af denim sofa. Sørg for, at de dybder og længder af sofaer svarer, selvom deres slipcovers plejer. Placer bogreoler og et fladskærms-TV på den modsatte væg og bruge et enkelt, lav tabel placeret midt mellem de to sofaer til popcorn skål.

To Plus

Et matchede par antik sofaer skaber et sæt stykke placeres parallelt med hinanden i nulevende rum. Hvis du har fået pladsen, bryde op i formelle design en smule ved at tilføje en tredje sofa, en simpel moderne slab af en sofa i et fast stof, der opfanger de stribe eller blomst mønster i polstring af antikviteter. Du har luksus af høj-stil ældre sofaer og fleksibiliteten i flere siddepladser til fester – eller bare et sted at sprawl med en god bog. Den ekstra sofa indeslutter siddepladser område, mens den lader de dobbelt antikviteter stjerne. Tilslut alle siddepladser med en Aubusson eller en anden antik tæppe, der dækker gulvet under både antik sofaer og strækker sig til at omfatte den tredje sofa, samlende rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com