Stue ideer til en rød Sofa

October 21

En rød sofa kan se smuk i butikken, men når du får det hjem i din stue, kan det ikke passe ind i rummets stil eller føler. Da rød er sådan lyse og dristige farver, er det vigtigt at tilføje dekorationer eller møbler, der konkurrerer med farven. I stedet, dekorere rummet så sofaen er omdrejningspunktet og brug mindre genstande til at balancere værelset, medmindre du ønsker en rød møbler sæt, der taler for sig selv.

Matchende møbler

En rød sofa i en stue gør en erklæring, men det kan ikke være nok for din egen personlige smag. En enkelt rød sofa parret med to røde osmannerne er en afbalanceret møbler til en stue, så længe ingen andre røde dekorationer er tilføjet til rummet. Hvis du føjer flere røde elementer, sikre, at ingen andre farver er tilføjet udover hvid og sort, som for meget rødt kan oprette en konkurrencedygtig indretning, hvis parret med blues, grønne eller gule.

Rød vægdekorationer

Hvis du kun har én eller to matchende røde sofaer og ingen andre røde møbler, bruge vægdekorationer til at skabe en sammenhængende design med din resterende stue møbler og hylder. En mulighed er at hænge to malerier, den samme design to hvide lærreder--en malet i røde og den anden i sort. En anden mulighed er at hænge rektangulære trærammer på væggen for at vise en stor rød vægmaleri.

Mindre dekorationer

En fed rød sofa taler for sig selv, så dekorere stuen med mindre røde genstande, der ikke konkurrerer med sofa's tilstedeværelse. Mindre dekorationer omfatter rød glas vaser, røde lysestager, puder og en rød bog på et sofabord eller små accenter på stue forhæng eller gardiner. Holde dekorationer til et minimum, så de ikke konkurrerer med sofa.

Lysere røde nuancer

Hvis du vil i sofaen for at være den kun røde element i rummet, skal du tilføje sammenhængende elementer, der forbinder den røde sofa til dine andre møbler. Med lysere nuancer af rød, som hvid med et strejf af rød eller pink, tilsluttes den røde sofa med hvide tæpper eller møbler af træ. Tilføj de lyserøde eller røde nuancer ved at tilføje puder til sofaen, tilføjer et vægmaleri på værelset eller at have en vase med pink og hvide blomster på tabellen stue. Mere subtile dekorationer er pink lysestager på en bogreol.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com