Stue & køkken farve ideer

March 2

Stue & køkken farve ideer

Farve er en af de mest potente værktøjer i din design værktøjskasse. Det kan gøre lysere eller mørkere et område, gør det synes større eller mindre og samle forskellige dele af dit hjem til en attraktiv helhed. Dette kan være særlig vigtig i mange moderne huse og ejerlejligheder, hvor åbne grundplaner give en sigtelinje mellem stue og køkken. De farver, du vælger til vægge, apparater, møbler og vindue behandlinger kan samle de to områder eller omvendt, give en klar definition mellem dem.

Samler værelser

Når du arbejder med en åben grundplan, forene værelserne ved hjælp af de samme eller koordinerende farver på alle områder, der er synlig fra andre værelser. Alle vægge kan være en blød, neutral farve, eller du kan vælge forskellige farver i samme intensitet til at skabe adskilte lokaler at arbejde godt sammen. Hvis du foretrækker at male alle væggene samme farve, variere markeringsfarver for trim eller tilbehør. Farvekombinationer lide chokolade brun med lyseblå eller sandsten med bløde gule er overraskende sofistikerede når parret med granitbordplader og Bruneret stål apparater.

Middelhavet farver

Påberåbe sig Middelhavet med varme gule, bløde blues og jordagtige grønne og brune. Smøragtig gule vægge gøre en lille køkken synes større og varmere. Kombinere dem med en farverig flise backsplash rige med blå, grøn og brun, og tilføje en stol jernbane eller træværk i dyb brun til at give rummet en disposition af en slags. I stuen, vælge en mere sofistikerede paletten af cool farver, at påberåbe sig de samme æstetiske. Bleg blå vægge med dyb olivengrøn og brun accenter, for eksempel, give en subtil baggrund for møbler og accenter i rige, varme farver som mørk orange og dyb rød.

Sofistikeret stue palet

Påberåbe sig raffinement uden formaliteter med en cool--men ikke koldt--farvepalet. Blød grå vægge tilbyder en neutral baggrund for næsten enhver fremhævningsfarve og accent. Varm perle-grå vægge med bløde abrikos eller lemony gule rene gardiner på vinduerne for en solrig effekt. Tilføje dybde til design med pine grønne træværk og trim, og vælg møbler i mørkere nuancer af grå eller blå til at tilføje en prikken over i'et.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com