Stuehus soveværelse farver

November 11

At eje en bondegård er en stil valg for mange mennesker. Den fredfyldte omgivelser, rustikke arkitektoniske elementer og forsimplede designs alle gøre gårde eftertragtede muligheder for de leder efter noget unikt, endnu traditionelle samtidig. Udsmykning et stuehus, især værelser som soveværelser, tager opmærksomhed på detaljer for at sikre karakteren af selve huset skinner igennem.

Nuancer af røde

I overensstemmelse med bondegård tema, og minder om gårde, kan stalde og landområder, ved hjælp af en mursten eller dæmpet rød i et soveværelse bringe udseendet af laden på indersiden. Rød kan bruges som en markeringsfarve til neutrale vægge og møbler kan blive malet i røde nuancer til yderligere medbringe farvetema ind i stuen. Selvom rød kan bruges på vægge, er ved hjælp af mere dæmpede toner bedst egnet til et soveværelse, som lyse rødt ikke altid afbilder en beroligende atmosfære, der er obligatorisk for et soveværelse. Stænk af dyb og mursten røde fungerer godt, når bruges til dyner, puder og smide tæpper i en bondegård.

Nuancer af brunt

Brown og de forskellige nuancer og nuancer forbundet med familien neutral brun farve kan bruges i et bredt sortiment af manerer i et bondehus soveværelse. Fra ved hjælp af lysere brune nuancer til vægge og tæpper til beige og tan sengetæpper og gardiner, kan brugen af brown forvandle et soveværelse til et område, der derefter kan disse let opdateres. Brown som den primære farve i et soveværelse kan derefter tillade dig at ændre rummets udsmykning stil ofte, som et væld af andre farver matcher og mesh godt med brune nuancer.

Nuancer af blå

Blå, generelt nuancer såsom Kornblomst, kolonial og navy, kan bruges overalt i en bondegård, herunder soveværelset. Det er bedst at bruge nuancer af blå som markeringsfarver til neutrale vægge og gulve. Brug af mørkere og dæmpede blå maling kan ændre Soveværelsesmøbler i stykker, der passer med land stylings af en bondegård. Blå nuancer i sengetøj, vægkunst og gardiner kan yderligere tilføje et stænk af land farve til dit soveværelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com