Stueplanter, der ikke behøver meget lys

February 20

Tilstrækkelig lys er afgørende for sundhed og kraft af enhver stueplante. Det giver energiplanter har brug at gøre maden nødvendige for vækst og blomstrende. For dem, hvis boligareal har en begrænset mængde af naturligt lys, men er der nogle stueplanter, der er tilsyneladende uovervindelig og har lav lys krav.

Snake anlæg

Snake anlæg (sansevieria trifasciata) ses ofte i store kasse butikker og havecentre. Det er måske den nemmeste, mest fleksible af alle lav-lys stueplante. Det er hjemmehørende på klippefyldte levestederne for tropisk Vestafrika. Tillad jorden i denne plante til at tørre helt, før vanding.

Gummi plante

En indfødte til Sydøstasien, gummi plante (ficus bananskud) har mørke grønne, blanke blade, der sætter pris på en serviet med en fugtig klud. Vand denne plante moderat og befrugte i foråret med en blanding af svage vandopløselig gødning. Gummi plante vokser overalt fra 6 til 10 fod høj, så du kan have til at opnå en vis understøttelse af opbinding det.

Kinesiske Evergreen

Bladene på de kinesiske evergreen (aglaonema) er lys, mørk grøn eller sølv dyrearten. Denne plante tolererer lav til meget lav lys men skal holdes varm, fordi det ikke kan lide kulde. Vedligeholde Gennemsnitsfugtighed og give jord til tørre mellem vandingerne.

Split blad Philodendron

Split blad philodendrons (monstera deliciosa) tåle skygge men bedre i diffust lys. De har brug for en temperatur på 55 grader Fahrenheit eller derover og gøre det godt, når deres rødder er lidt trang. Holde jorden jævnt fugtig, men sørg for ikke at kingsize. Befrugte i foråret med en vandopløselig gødning.

Dværg fred Lily

Dværg fred lily (spathiphyllum) vokser 12 til 15 inches høj og er godt i moderat til lav lys. Det er skinnende, mørkegrønne blade med rynket vener, som giver blade en piblede udseende. Plant i rig, veldrænet pottemuld og befrugte regelmæssigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com